Normalde 42, 42.5 giyiyorum ama kramponların kalıpları çok dar olduğu için 44.5 numara bu ayakkabı.ayak numaran kaç![]()
Ayakkabııyı görünce 45 falan zannettim. O yüzden sordum.Normalde 42, 42.5 giyiyorum ama kramponların kalıpları çok dar olduğu için 44.5 numara bu ayakkabı.

Eyvallah hocam , sağ olasın.Ayakkabııyı görünce 45 falan zannettim. O yüzden sordum.
Hayırlı olsun bu arada
Sana da nasip olur umarımhiç biçimli ayakkabı sayım olmadı. fakirliğin gözü kör olsun![]()
Teşekkür ederim kardeşim , sağ olasın.Hayırlı olsun kramponlar süper![]()
Bugün sabah 3:30'ta yattım , 4:30'ta kalktım. 6'da servise bindim. Çok uykuluydum , neredeyse hiç uyumamıştım. Neyse uyurken okuldan kaçta çıkacağının listesi yapılıyordu. Yandaki çocuk bana kağıdı uzattı ve hafif dürttü. Ben de ne olduğunu anlamadım. Sınavım 11:30'ta başlayacak idi. Benim kafa güzel olduğu için çıkış saatine 11 yazmışımbuçuklu yerine biçimli yazmışım![]()
benimkisi klavyenin azizliğiBugün sabah 3:30'ta yattım , 4:30'ta kalktım. 6'da servise bindim. Çok uykuluydum , neredeyse hiç uyumamıştım. Neyse uyurken okuldan kaçta çıkacağının listesi yapılıyordu. Yandaki çocuk bana kağıdı uzattı ve hafif dürttü. Ben de ne olduğunu anlamadım. Sınavım 11:30'ta başlayacak idi. Benim kafa güzel olduğu için çıkış saatine 11 yazmışım![]()

T9 kullanıyorum ben. Hâlimi sen düşünbenimkisi klavyenin azizliği![]()
T9 kaldı mı (@muhammed4949 da T9 kullanıyor)?T9 kullanıyorum ben. Hâlimi sen düşün![]()

ovvT9 kullanıyorum ben. Hâlimi sen düşün![]()

Kader mahkûmu olabiliriz.T9 kaldı mı (@muhammed4949 da T9 kullanıyor)?![]()
İnşallah yakın zamanda ikinizde iyi bir android telefon alırsınız mesela Z2Kader mahkûmu olabiliriz.

Eyvallah , sağ olasın hocam. Söylemesi ayıptır ama alsam şimdi de alırım ama telefon için bir süre beklemeyi düşünüyorum. Belli de olmayabilirİnşallah yakın zamanda ikinizde iyi bir android telefon alırsınız mesela Z2![]()
Tabi senin kararın kardeşim yeni telefonlar geliyor bence de bekle hem fiyatları düşer senin içinde iyi olurEyvallah , sağ olasın hocam. Söylemesi ayıptır ama alsam şimdi de alırım ama telefon için bir süre beklemeyi düşünüyorum. Belli de olmayabilir![]()

Aynen.Tabi senin kararın kardeşim yeni telefonlar geliyor bence de bekle hem fiyatları düşer senin içinde iyi olur![]()