whatsapp gizlilik

Sponsorlu Bağlantılar

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp gizlilik
Arkadaşlar bir konu da yardıma ihtiyacım var .
-Whatsaap dan gönderdiğimiz Fotoğrafları Videoları bizden habersiz internete düşme ihtimali var mi ?
-Yada bir başkası görebilir mi bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
hacklerlerse belki çekebilirler, hayırdır bu kadar dert edilecek olan nedir devlet sırrı mı gönderiyorsunuz :)

fnldstntn

Üye
Son güncellemelerle birlikte Whatsapp şifreli mesajlaşmaya geçti yani normal şartlar altında Whatsapp sunucuları heklense bile mesajların görülmesi zor bunun resimler için geçerli olup olmadığını bilmiyorum...Fakat senin telefonunda veya resmi gönderdiğin telefonda virüs veya bilgilerini çalan zararlı bir uygulam varsa bunlar aracılığıyla mesajlar ve resimler çalınabilir...

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
hacklerlerse belki çekebilirler, hayırdır bu kadar dert edilecek olan nedir devlet sırrı mı gönderiyorsunuz :)
illa devlet sırrı mi olması lazım ?
Son güncellemelerle birlikte Whatsapp şifreli mesajlaşmaya geçti yani normal şartlar altında Whatsapp sunucuları heklense bile mesajların görülmesi zor bunun resimler için geçerli olup olmadığını bilmiyorum...Fakat senin telefonunda veya resmi gönderdiğin telefonda virüs veya bilgilerini çalan zararlı bir uygulam varsa bunlar aracılığıyla mesajlar ve resimler çalınabilir...
yani sıkıntı Yok demi kardeşim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yarım milyar kullanan insan içinden senin benim paylaştığım veya gönderdiğim şeyleri kim ne yapsın :)

• Beğen
Tepkiler: savaza

bulsssss

Üye
bireysel olanlar birşey olmazda topluca bir ülkenin demografik haritası çıkar

• Beğen

bulsssss

Üye
yani bu mesajlasma geçmişleri resimler videolar adamların sunucularda duruyor resmi olarak belli bir süreden sonra silinmesi gerekiyor gayriresmi ne olup biter bilemem.

• Beğen
savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
mesela ne kadar bir süre içide siliniyordur ?

bulsssss

Üye
çok uzun olmasa gerek

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
umarım öyledir :) bu markın işi belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: bulsssss
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İnternet ortamı hiç bir zaman güvenli değildir ne yazık ki ancak bize bulaşılması düşük ihtimal :)

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
İnternet ortamı hiç bir zaman güvenli değildir ne yazık ki ancak bize bulaşılması düşük ihtimal :)
ya ancak adlı bir izin le herşeyi ele geçirebilirler bence. Ya da hacker bir düşmanımız olacak.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
cyborg78

cyborg78

Üye
yinede pek güvenmeyin sosyal platforma derim, faceboka yüklediğin fotrafı silsende arşivde kalıyor, watsapı nie öyle yapmasın mark ;)

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
birisi bel altı fotoğrafını çekse Whatsap dan yollasa riskte :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
onu yapmıyorsan sıkıntı edecek de birşey yoktur :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt