illa devlet sırrı mi olması lazım ?hacklerlerse belki çekebilirler, hayırdır bu kadar dert edilecek olan nedir devlet sırrı mı gönderiyorsunuz![]()
yani sıkıntı Yok demi kardeşim.Son güncellemelerle birlikte Whatsapp şifreli mesajlaşmaya geçti yani normal şartlar altında Whatsapp sunucuları heklense bile mesajların görülmesi zor bunun resimler için geçerli olup olmadığını bilmiyorum...Fakat senin telefonunda veya resmi gönderdiğin telefonda virüs veya bilgilerini çalan zararlı bir uygulam varsa bunlar aracılığıyla mesajlar ve resimler çalınabilir...
illa devlet sırrı mi olması lazım ?
yani sıkıntı Yok demi kardeşim.

ya kardeş adam akıllı bir cevap versenecia peşinde değilse boşver![]()
haklısın ama olmadık şey oluveriyor dünyada anladım net cevap yok.yarım milyar kullanan insan içinden senin benim paylaştığım veya gönderdiğim şeyleri kim ne yapsın![]()
nasıl yani ?bireysel olanlar birşey olmazda topluca bir ülkenin demografik haritası çıkar
ya ancak adlı bir izin le herşeyi ele geçirebilirler bence. Ya da hacker bir düşmanımız olacak.İnternet ortamı hiç bir zaman güvenli değildir ne yazık ki ancak bize bulaşılması düşük ihtimal![]()
aynen öyle sokaktaki hacker'in yapabileceği bir işlem değil zatenya ancak adlı bir izin le herşeyi ele geçirebilirler bence. Ya da hacker bir düşmanımız olacak.