Kaçıncı sinifsin teogda kaç almistinEvet bugün karneler verildiGeleneksel halı deseni izleme sezonu açılmıştır
Karneler nasıl bakalım ?
Ben başlıyım ; 2.45 puanla Teşekkür kaçtı :/ Hiç 1 yok ama bi tane 5 var![]()
9mu zor 10 mu10. Sınıf![]()
korkma 9 çok kolay bitek lisede 10 zor oda trigonometri var diye gerısı kolay9mu zor 10 mu

matematık neden 2 bellı oldu 85 - 82.3 = 2.7TEŞEKKÜR ALDIM82.3 falandı ortalama 2.5 puanla takdiri kaçırdım hepsi 5 ve 4 sadece matematik 2
![]()

Benimde mat ikiTEŞEKKÜR ALDIM82.3 falandı ortalama 2.5 puanla takdiri kaçırdım hepsi 4 ve 5 sadece matematik 2
![]()
İlk donem mi kolay ikinci donem mi 9 da veya 10dakorkma 9 çok kolay bitek lisede 10 zor oda trigonometri var diye gerısı kolay![]()
9 tamamen kolay zor yanı yok 10. sınıfta sadece 2. dönem zor şöyle dusun ilk dönem mat notlarım 85 95 80 di 2. dönem 70 35 45 oldu cunku trigonometri var aslında zor degıl ama gunu gunluk calısıp bol soru cozmek bıde ii görmek lazımBenimde mat iki
İlk donem mi kolay ikinci donem mi 9 da veya 10da
Ya ben sağlık mesleğe gidiyom. Bana göre 10 daha zor. Şimdi sağlıkta 9'lar meslek dersi görmüyor onlara göre 9 kolay9mu zor 10 mu

Hangi liseye gidiyorsun?9 tamamen kolay zor yanı yok 10. sınıfta sadece 2. dönem zor şöyle dusun ilk dönem mat notlarım 85 95 80 di 2. dönem 70 35 45 oldu cunku trigonometri var aslında zor degıl ama gunu gunluk calısıp bol soru cozmek bıde ii görmek lazım
mufredat degıstı bn 2 sene önce ordaydım baya zordu trıgonometrı gazlar lımıt turev felan daha kolay geldı10.sınıf müfredatı hafifletilmiş diye duydum şuan 2.döneme başladık yorumunu görünce korktum@okankayci

gültepe lisesiHangi liseye gidiyorsun?