Telefon Tavsiyesi [ANKET]Zenfone 2 VS Meizu MX4

Sponsorlu Bağlantılar

Zenfone 2 mi Meizu MX4 mü?

• Zenfone 2

Kullanılan: 27 75.0%
  • Meizu MX4

Kullanılan: 9 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
0MG90

0MG90

Üye
Lenovo P90'a baktım da tasarım dehşet. Zenfone 2 yerine bunu tercih ederdim :D

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
zenfone 2 al bence ağırlığını her türlü ortaya koyuyor

Buğra

Buğra

Admin
Lenovo p90 ve zenfone arasindan bende lenovo p90 secerdim hem pil hem tasarim daha iyi
Ama gel gelelim ki fiyat lenovo cok pahali

• Beğen
Tepkiler: key43

mc_yigido

Üye
beyler. Suan meizu mx4 ile yorum yapmaktayim.. kesinlikle ve kesinliklee meizu m4 u herkese tavsiye ediyorum.. antutuyu gectim. Telefonun sekli bile yeter.. ozelliller oldukcada iyi.. kamerasida super.. 3 gundur kullaniyorum eksik bi yanini gormedim.. tamamen hatasiz bana gore.. tavsiyesi ile aldim detayli inceleme mevcut. antutu testinde 51.330c civari bir rakam aldim.. sakin meizudan baska telefon almayin eger kullaniciysaniz satmam diyirsaniz.. paraniza yazik olmasin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Mediatek'in 8 çekirdek işlemcili telefonu yerine Intel Atom 4 çekirdek işlemcili telefon tercih ederim çok daha iyidir. İşlemciler arasındaki farkların ancak küçük bir kısmı benchmarklarda anlaşılıyor.
Aynen katılıyorum. Zenfone 2'nin 4 Gb'lık modelinde kullanılan işlemci 2.3 Ghz frekansta çalışan ve SnapDragon 801 dengi bir işlemci. Videoda adam 30 uygulama arası geçiş yaptı ve hiçbir şekilde yavaşlama olmadı. Hatta SnapDragon 810'lu LG G2 Flex ile aynı performansı verdiğini söyledi. Benim de tercihim Zenfone 2.

• Beğen
Tepkiler: key43

Kefelon

Üye
Meizu Türkiye kullanıcıları olarak ortak çatı altında toplanabileceğimiz forumumuz hazırdır sizleri de aramıza bekleriz :)Tüm sorunlarınızı forumumuz üzerinde cevaplamaya ve sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz umarım bize desteğinizi eksik etmezsiniz :)

Kayıt olmak için;