Telefon Tavsiyesi [ANKET]Zenfone 2 VS Meizu MX4

Sponsorlu Bağlantılar

Zenfone 2 mi Meizu MX4 mü?

• Zenfone 2

Kullanılan: 27 75.0%
  • Meizu MX4

Kullanılan: 9 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    36

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
[ANKET]Zenfone 2 VS Meizu MX4
ANKETE KATILIN LÜTFEN. NEDEN O TELEFONU TERCİH ETTİĞİNİZİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM !

caps6

caps6

Üye
şimdiden karşılaştırma yapmak erken güncelleme desteği asus ta olacağından zenfone 2

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir şeyde var Haziran ayında çıkıcak zenfone.

key43

key43

Üye
Ben meizu mx4 derim. Yeni nesil 8 çekirdekli işlemcisi olması, 20.7MP Sony sensörlü kamerası ve 5.3' IPS ekranı yanında 3100mAh bataryasıyla dikkat çekiyor.

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu kişi Zenfone 2 ye yüklenmiş :D

Invoke

Invoke

Üye
Kimsenin cihazları gördüğü de yok neyi karşılaştırıyorsunuz?

KayraBey

KayraBey

Üye
Kağıt üzerinde Asus tabiki. Ama telefonlar bir gelsin. Birkaç kullanıcı yorumu/şikayeti görelim bir bakarız :)

• Beğen
Tepkiler: 61last
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Asus Zenfone 2 diyorum. Bu arada Meizu'da Sony kamerası olabilir , Asus Z2'de de kötü kamera yok. Hatta HDR modda iken Note 4 ile küçük bir karşılaştırma yapıldı. Note 4'den daha güzel çekmişti. Diyeceğim şu ki ; Asus Zenfone 2 eğer 1000 lira altı olursa efsane olur.

98farom98

98farom98

Üye
Zenfone 2 derim ama biraz erken bir çıksın görelim :) :oke:

byAndroid

byAndroid

Üye
Meizu diyorum kutu acilisini izledim o bile etkiledi o ne tasarimdir yahuu

• Beğen
Tepkiler: key43

furkankaya559758

Üye
Asus hem daha sağlam bir marka hem de güncelleme desteği tahminince daha iyi olur.

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Asus hem daha sağlam bir marka hem de güncelleme desteği tahminince daha iyi olur.
Asus sağlam mı :D MX4 ün özellikleri Z2 den daha iyi. Asusun leptoplarını biliyoruz sağlam ama mx4 daha sağlam onun telefonlarından. ama tek şu var işlemcisi v.s kafamı kurcalıyor.
Hem zenfone 2 hangi özellikleri türkiyeye gelicek belli değil. Türkiyeye gelirken özellikleri kısıtlanacak.

• Beğen
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
fark çok açık :D

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643 ve Rainesto
PriZm

PriZm

Üye
Mediatek'in 8 çekirdek işlemcili telefonu yerine Intel Atom 4 çekirdek işlemcili telefon tercih ederim çok daha iyidir. İşlemciler arasındaki farkların ancak küçük bir kısmı benchmarklarda anlaşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Mediatek'in 8 çekirdek işlemcili telefonu yerine Intel Atom 4 çekirdek işlemcili telefon tercih ederim çok daha iyidir. İşlemciler arasındaki farkların ancak küçük bir kısmı benchmarklarda anlaşılıyor.
Kısacası her iki telefondan birisini alsam pişman olurmuyum ?

Buğra

Buğra

Admin
Dostum mtk pek tavsiye etmem :)
İntel bayagi yatirim yapiyor neredeyse tek intel islemci kullanan asus markasi genel olarak o yuzden

KayraBey

KayraBey

Üye
Yazılım olarak Asus tabiki önde gider. Ayrıca kısıtlama olmadan bu özellikler ile gelirse discovery elveda Asus merhaba :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Kağıt üzerinde salt donanım karşılaştırması yapmak doğru olmaz. Asus Intel işlemci optimazyonu konusunda çok iyi. Zenfone 5'i de kullanmış biri olarak ben bu iki cihaz arasında Zenfone 2'yi tercih ederim.

Ayrıca marka güvenirliği de çok önemli. Asus bu konuda açık ara önde. Hem de teknik servis desteği çok iyi. Meizu'nun teknik servis desteği hala muamma. Ha bu listeye Lenovo P90'ı eklersek o zaman işler karışır. :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Kağıt üzerinde salt donanım karşılaştırması yapmak doğru olmaz. Asus Intel işlemci optimazyonu konusunda çok iyi. Zenfone 5'i de kullanmış biri olarak ben bu iki cihaz arasında Zenfone 2'yi tercih ederim.

Ayrıca marka güvenirliği de çok önemli. Asus bu konuda açık ara önde. Hem de teknik servis desteği çok iyi. Meizu'nun teknik servis desteği hala muamma. Ha bu listeye Lenovo P90'ı eklersek o zaman işler karışır. :)
Ekleme abi karışmasın :D

• Beğen