Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyePreview for Developers hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StartTheGame
Üye
Konu Sahibi
Preview for Developers hakkında
Ya arkadaşlar ben şimdi bu PfD yi kurmak ve hesap açmak istiyorum ama bu PfD hesabı için belli bir ücret mi ödeniyor anlatabilecek var mı ? Ve ücretsiz bir şekilde yapabileceğimiz yöntem var mı ? Ve ücret ne kadar ? Sağolun şimdiden
dakamon
Üye
Hiçbir ücret yok. Kurduktan sonra da telefonda kayıtlı olan mail adresinle kayıt olman lazım ondan sonra telefon güncellemesine gelip güncellemeleri denetle deyince güncelleme bulacak ve yükleyecek.
Peocawe
Üye
hayır tamamen ücretsiz. mağaza'dan preview for developers uygulamasını indirip kayıt ol microsoft hesabın ile. Sonra güncellemeleri denetle ve gelenleri kur. Yalnız kurmanı tavsiye etmem çok kısa bi süre sonra denim gelecek zaten.
StartTheGame
Üye
Konu Sahibi
Hmm peki bu Windows 10 preview güncellemesi gelince mi kursam öyle daha mı mantıklı olur sizce ?
Bir çok sorunu olacaktır illa ki Windows 10'un ilk betasında. Çok meraklı biri değilseniz tavsiye etmem ben. Denim ile devam edilebilir bir kaç ay daha.
StartTheGame
Üye
Konu Sahibi
Açıkçası çok meraklı biriyim Telefona zarar verecek derecede sorun olmaz öyle bir sorun olursa bilgilerimi pcye yedekler hard reset atarım sorun yok benim için o yönden
Açıkçası çok meraklı biriyim Telefona zarar verecek derecede sorun olmaz öyle bir sorun olursa bilgilerimi pcye yedekler hard reset atarım sorun yok benim için o yönden