Tavsiye 1000 TL CİVARI TELEFON ÖNERİSİ

Sponsorlu Bağlantılar

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL CİVARI TELEFON ÖNERİSİ
Ben 1000 TL civarlarında telefon almayı düşünüyorum. Böyle 2-3 tane oyun oynarım ve facebook felan takılabileceğim bir telefon olmasını istiyorum. Oyunlar kasmasın menüde kasma olmasın iyi bir işlemcisi olan telefon arıyorum kısaca. Önerileriniz?

61last

61last

Üye
Şuan telefon almak için uygun bir zaman değil bence, beklemelisin biraz.Android L daha stabil olduğu
icin telefonlarin L guncellemesini almayi beklemeliyiz bence.Birde asus zenfone 2 yi de beklemek gerekiyor.1000 tl civari fiyati ile cikacagi söyleniyor.
Bazı üreticiler güncellemeyi verecegini acikladilar bu modellerde tercih edilebilir.Benim tercih ettiğim f/p telefonlar;
1-Meizu mx4 (999 tl)
2-Huawei ascend g7(999 tl)
3-Lg g2 ithal

Son düzenleme:

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Meizu MX4 düşünüyorum ama Çinliler yeni piyasaya girdi daha öğrenecekleri çok şey var işlemcisi türkiyede pek sevilmiyor gibi yorumlar aldım. Diğer ikisine bakmadım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Millet Yine Zenfone 2 Diyecekki Ben Dedim Bile :D

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Haziran ayında çıkıyor ama o en büyük can sıkan yeri.

61last

61last

Üye
Birkaç oyun ve sosyal ağlar için avea intouch 4 ü düşünün bence.snapdragon 410 bunlarin ustesinden gelir.Laucher kasma yaparsa ücretsiz guzel launcherle isini cozebilirsin.eksi yani batarya kucuk gibi.incelemelerini de izle

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi alacaksan S3 Neo veya Zenfone 6 ((Zenfone 6 nın kalitesini ne kadar beğenmesemde perfonmanslı bir cihaz))
S4 tavsiye eden azdır ama Lollipop ile uçuyor :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Birkaç oyun ve sosyal ağlar için avea intouch 4 ü düşünün bence.snapdragon 410 bunlarin ustesinden gelir.Laucher kasma yaparsa ücretsiz guzel launcherle isini cozebilirsin.eksi yani batarya kucuk gibi.incelemelerini de izle

İntouch 4'e Lolipop Geleceği Bir Endişe

byAndroid

byAndroid

Üye
Tartışmasız meizu mx4 bence

• Beğen
Tepkiler: 61last
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zenfone 2'yi bekle.

• Beğen
Tepkiler: 61last

T.serdar

Üye
Lg g2

98farom98

98farom98

Üye
Zenfone veya G7 derim

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
MX4 önermezmisiniz?

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi zenfone kardeş

byAndroid

byAndroid

Üye
Zenfone 2 den bahsediyor sanırım.
Türkiye ye mart gibi gelcek diyorlar o kadar bekleyebilcekmisiniz? Fiyatida belli değil şuan 2 gb olan model 800-1000 arası olur büyük ihtimal diğeride 1100-1400 arası olur bence ama ben meizu derim

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye ye mart gibi gelcek diyorlar o kadar bekleyebilcekmisiniz? Fiyatida belli değil şuan 2 gb olan model 800-1000 arası olur büyük ihtimal diğeride 1100-1400 arası olur bence ama ben meizu derim
Mart değil Haziran ayında çıkıcak ve o kadar beklemek istemiyorum. Ama herkes Zenfone 2 al diyorlar herkes burda anket açtım öyle dediler arkadaslara sordum öyle dediler ama bazı yerlerdende Meizu diyorlar. Kafam karmakarışık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt