mtlcn59
Üye
Birkaç oyun ve sosyal ağlar için avea intouch 4 ü düşünün bence.snapdragon 410 bunlarin ustesinden gelir.Laucher kasma yaparsa ücretsiz guzel launcherle isini cozebilirsin.eksi yani batarya kucuk gibi.incelemelerini de izle
Evet bekleyip gorecezİntouch 4'e Lolipop Geleceği Bir Endişe
OlabilirMX4 önermezmisiniz?

Belki özelliklerini biliyorsunuzdur da acaba Zenfone ve MX4 arasındaki farklar ney? Hangisi daha iyidir sizce? Biraz açıklar mısınız ?Olabilir![]()
Zenfone 2 den bahsediyor sanırım.Hangi zenfone kardeş
Türkiye ye mart gibi gelcek diyorlar o kadar bekleyebilcekmisiniz? Fiyatida belli değil şuan 2 gb olan model 800-1000 arası olur büyük ihtimal diğeride 1100-1400 arası olur bence ama ben meizu derimZenfone 2 den bahsediyor sanırım.
Mart değil Haziran ayında çıkıcak ve o kadar beklemek istemiyorum. Ama herkes Zenfone 2 al diyorlar herkes burda anket açtım öyle dediler arkadaslara sordum öyle dediler ama bazı yerlerdende Meizu diyorlar. Kafam karmakarışık.Türkiye ye mart gibi gelcek diyorlar o kadar bekleyebilcekmisiniz? Fiyatida belli değil şuan 2 gb olan model 800-1000 arası olur büyük ihtimal diğeride 1100-1400 arası olur bence ama ben meizu derim