Telefon Tavsiyesi 2Telefon arasında kaldım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

adalar42

Üye
    Konu Sahibi
2Telefon arasında kaldım yardım
Arkadaşlar
Telefonu Aveadan Almak Zorundayım.
Avea, sattığı telefonlara kâr payı koyuyor az daha.
1000TL Bütçe ile telefon almaya karar verdim aveadan.Başta G3 Beat karar vermiştim ama kazık olduğunu gördüm ve G7yi araştırdım.G7 iyi bir telefondu 1000tlnin hakkını veren bir telefondu ama sonradan Discovery2 yi gördüm yine aveanın sitesinde. kiyas.la adresinde yaptığım kıyaslamada Discovery2 daha güçlü işlemcisi varda ve ppi değeri daha yüksekti kalan tüm özellikler aynıydı.
Başka bir forum sitesindede bunun gibi bir konu açtım ve orda G7 G7 diye haykırdılar.
Buraya da sorayım dedim
Huawei Ascend G7mi General Mobile Discovery 2 mi?

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle G7 derim kardeşim hiç merak etme yarı yolda bırakmaz 5.0 güncellemeside gelecek zaten ama discovery kim bilir ne zaman gelir 5.0 güncellemesi en son kitkat verdi ama kaç ay sonra o yüzden G7 :oke:

adalar42

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle G7 derim kardeşim hiç merak etme yarı yolda bırakmaz 5.0 güncellemeside gelecek zaten ama discovery kim bilir ne zaman gelir 5.0 güncellemesi en son kitkat verdi ama kaç ay sonra o yüzden G7 :oke:
Öyle de hocam mesela oyun performansı benim için önemli,telefonun ısınması felan önemli benim için.

ne diyorum

Üye
kesinlikle g7

ne diyorum

Üye
hocam hız stabilite batarya android l'de alacak sebebler bunlar tabi g2'de tercih edebilirsin 1000 tl bütçede..

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Arkadaşlar
1000TL Bütçe ile telefon almaya karar verdim aveadan.Başta G3 Beat karar vermiştim ama kazık olduğunu gördüm ve G7yi araştırdım.G7 iyi bir telefondu 1000tlnin hakkını veren bir telefondu ama sonradan Discovery2 yi gördüm yine aveanın sitesinde. kiyas.la adresinde yaptığım kıyaslamada Discovery2 daha güçlü işlemcisi varda ve ppi değeri daha yüksekti kalan tüm özellikler aynıydı.
Başka bir forum sitesindede bunun gibi bir konu açtım ve orda G7 G7 diye haykırdılar.
Buraya da sorayım dedim

Hocam kafanı bulandırmıyım, fakat başkabir yerde bunun gibi bir konuyu okudum. Aveadan bir müşteri LG G3 telefon almış ama başka bir LG G3 ile karşlaştırma yapmış, farklı G3 ekranı daha parlak Aveadan alınan daha sarımtırak. Fotolarını çekmiş birebir gördüm. Gerçekten fark vardı. Yinede alırken teli dikkatli olun.

adalar42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Meizu MX4 aveaya gelirse 1 hafta içinde onu alacağım fiyatı 1.000 tlnin üstüne çıkmazsa. Aveaya gelmezse veya fiyatı 1.000 tl üstü olursa G7..

98farom98

98farom98

Üye
Hocam kafanı bulandırmıyım, fakat başkabir yerde bunun gibi bir konuyu okudum. Aveadan bir müşteri LG G3 telefon almış ama başka bir LG G3 ile karşlaştırma yapmış, farklı G3 ekranı daha parlak Aveadan alınan daha sarımtırak. Fotolarını çekmiş birebir gördüm. Gerçekten fark vardı. Yinede alırken teli dikkatli olun.
Aynen bende gördüm dikkatli olun telefonu alırken
Öyle de hocam mesela oyun performansı benim için önemli,telefonun ısınması felan önemli benim için.
Kardeşim hiç merak etme G7 de oyun hız performansı süper ısınma dersen her telefonda var kardeşim ama aşırı ısınma olacağını zannetmiyorum :) :oke:

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Arkadaşlar
Buraya da sorayım dedim

Avea ucuza vermiyorki ayrıca, bende sordum, a... nikahı sözleşme istiyorlar. Bence farklı seçeneklerede bak.

adalar42

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt