Baydırman
Moderator
çok gaddarmışkitap getirmedim bir gün. ceza. kütüphaneye 3 tane kitap alana kadar öyle durucak. yarın götürücem kitapları

çok gaddarmışkitap getirmedim bir gün. ceza. kütüphaneye 3 tane kitap alana kadar öyle durucak. yarın götürücem kitapları

kitap getirmedim bir gün. ceza. kütüphaneye 3 tane kitap alana kadar öyle durucak. yarın götürücem kitapları

yok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunçok gaddarmış![]()
yapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler 

Ohayok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunyapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler
karne ortalaması 69![]()

şöyle bir ihtimal var. daha sonrada girebilirler (devamsızlıkları)Cuma dahil alacaklarmış yoklama ama ben sanmıyorum e-okul kapanır çarşamba falan
Oha![]()
istediğin her şeyi mi?yok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunyapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler
karne ortalaması 69![]()

45 gün iznimiz var zaten 
terbiye adabında kalan her şey evetşöyle bir ihtimal var. daha sonrada girebilirler (devamsızlıkları)
istediğin her şeyi mi?![]()

kafasını akvaryuma soksunyalan o. 4. senem yemez daha o bize yazmıyolar bizi45 gün iznimiz var zaten
terbiye adabında kalan her şey evet![]()

Benimde 82yok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunyapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler
karne ortalaması 69![]()

çarşambaya kadar alındığını söyledik yadün bir arkadaş gelmemişti yok yazılmamış e okula. bilginize...

dün perşembe miydi?çarşambaya kadar alındığını söyledik ya![]()

zeki yadün perşembe miydi?![]()

yok yazılmamış diyorum zeki arkadaşımzeki ya![]()
test çözmekten kafa gitti kardeş yazlıMAmış yazıyomuşyok yazılmamış diyorum zeki arkadaşım

olur öyle aradatest çözmekten kafa gitti kardeş yazlıMAmış yazıyomuş![]()