Dostlar Bir Telefona Aynı Programın iki Farklı Sürümünü Nasıl Kurabiliriz

Sponsorlu Bağlantılar

matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar Bir Telefona Aynı Programın iki Farklı Sürümünü Nasıl Kurabiliriz
Mesela TTpod 4.40 ve TTpod 3.80 i aynı telefona ve aynı hafıza kısmına kurmak istesem TTpodun Uid : 2002666 ... nasıl ve neler yaparak bunu sğlarım

asigsasi

asigsasi

Üye
aynı programı 2 kez kuramaz sın programı yeniden yapman gerekir uid kodundan sistemde gittiği yere kadar farklı bir program yapman lazım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
EXE/DLL/_reg.rsc dosyalarının UID3 değerlerini, içerisindeki kaynak dosyalarının konumlarını, RSC dosyasının içindeki konumları ve tabi tüm dosyaların konumlarını ve adlarını değiştirirsen bir program iki tane olur, ama uyanıklık yapıp sadece dosya adlarını değiştirirsen güncelleştirme hatası alırsın çünkü yüklü olan ve değişiklik yaptığın dosyaların UID3 değerleri aynıdır :)

matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
EXE/DLL/_reg.rsc dosyalarının UID3 değerlerini, içerisindeki kaynak dosyalarının konumlarını, RSC dosyasının içindeki konumları ve tabi tüm dosyaların konumlarını ve adlarını değiştirirsen bir program iki tane olur, ama uyanıklık yapıp sadece dosya adlarını değiştirirsen güncelleştirme hatası alırsın çünkü yüklü olan ve değişiklik yaptığın dosyaların UID3 değerleri aynıdır :)
Dostum Sana zahmet hangi programla nasıl yaparım biraz daha açıkça bunu anlatabilirmisin
Bi soru daha sorucam ttpod.sis dosyalarındaki dil dosyası yada dosyaları hangileri o dosyaları bana söyleyebilirmisiniz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
programlar Exe editor, RSC editor, Petran, RSCEditor, bunlar yeterlidir, biraz bilgin varsa uğraşabilirsin yoksa hiç zamanını harcama :)

matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
programlar Exe editor, RSC editor, Petran, RSCEditor, bunlar yeterlidir, biraz bilgin varsa uğraşabilirsin yoksa hiç zamanını harcama
Hmm Eyvallah dostum bu konulara eğilim var ama tabiki daha fazlası gerekir eğer takılırsam sizlerden yardım almaya gelirim :):)

celilcemre

celilcemre

Üye
Kolay klon yap. Smart klon kur. İstediğin proyu klonla. Bende 3 tane uc browser yüklü

celilcemre

celilcemre

Üye
cep için python programı kendim türkçeye çevirdim. Sanal klavye ile kullanıyorsun.
Başka sitede yüklü pc ye geçersem link atarım.
S60v3v5^3 Için Python Türkçe Uygulamalar - MaxiCep
Meğer yüklemişim. Çinli yazar Lin Lee adam iyi iş çıkarmış. Büyük programları klon yapamıyor yollarını veriyor. 3 mb kadar sorun yok. Biraz bekliyeceğin. Yapamazsan bakarız icabına.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
celilcemre

celilcemre

Üye
6 mb undroid oyununu şimdi denedim. Yollarını verdi. Tek tek topla tamamdır.

Üst Alt