Bootloader Kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader Kilidi
Değerli arkadaşlar telefonun bootloader kilidini açıp cwm yüklemeye çalışıyorum ancak
Telefonu ne yaptıysam bootloader olmadı
Telefon Sony Xperia S

artık en son Bootloader yapmak için kullandığım programın adı Sony Bootloader Unlock ondada aşağıdaki ekranda kalıyor. Bu tarz bir problem ile karşılaşan veya çözmesini bilen ?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
SE Bootloader_Unlocking_Relocking_1.6 isimli program var onunla dene çok kolaydır. internetten arat işini görür

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
IMEI numarası ve Unlock kodu yazıyorsun değil mi onu da denedim ama olmuyor

98farom98

98farom98

Üye
Arkadaşlar söylediğiniz uygulamalar bootloader kilidini mi açıyor ?

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Normalde açması lazım ama bende Sony Xperia S var açmadı bir türlü, bootloader kilidini açarsam CWM yükleyeceğim ondan sonra da ROM Yükleyeceğim, Android yazılım sürümü 4.2.1den yükselmiş olacak ve daha stabil çalışmasını sağlamış olurum zannedersem ama Bootloader aşamasını geçemedim bir türlü ;)

Bu dediğimiz yazılımlar Bootloader kilidinin açılmasını sağlıyor

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
98farom98

98farom98

Üye
Normalde açması lazım ama bende Sony Xperia S var açmadı bir türlü, bootloader kilidini açarsam CWM yükleyeceğim ondan sonra da ROM Yükleyeceğim, Android yazılım sürümü 4.2.1den yükselmiş olacak ve daha stabil çalışmasını sağlamış olurum zannedersem ama Bootloader aşamasını geçemedim bir türlü ;)

Bu dediğimiz yazılımlar Bootloader kilidinin açılmasını sağlıyor
:tşk: :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Flashtool ile denediniz mi?

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Flashtool'un kurulu olduğu klasörde firmwares klasörü var ve içerisinde yer alan yazılım/bileşen X10_V1_BLRelock.ftf zannedersem bunu değilde başka bir şeyi yüklemek gerekiyor?

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi Xperia S'te denedim yine olmadı telefonu kapattıktan sonra Fastmode ekranını çalıştırmaya çalışınca (Volume Up (Ses artırma tuşu) + USB Kablo bağlantısı)) telefonun ışığı mavi oluyor ama orada kalıyor :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt