SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
cok guzel ya sen aldiginda kucuk bi 96 mb guncelleme gelmişmiydi

Anil-D

Anil-D

Üye
bana geldi şimdide bi degisim varmı yapsammi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Son pil kullanımım

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Ya bu Hızlı Şarj olayını pek anlamadım. Şöyle anlamadım Hızlı Şarj kutucuğunu işaretlersen telefon 1 saatte %90 şarj ediyor bunu herkes biliyor. O kutucuğu kaldırıp o şekilde şarj edince haliyle geç şarj ediyor. Sorum şu madem bu telefonun hızlı şarj etme özelliği var neden o kutucuğu koymuşlar? sürekli hızlı şarj etse daha iyi olmaz mı? Mesela kendi telefonumda o özelliği acele işim olmadıkca kullanmıyorum. Acaba sürekli kullansam sürekli hızlı şarj ettiğim için bataryanın ömrü kısalır mı?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu Hızlı Şarj olayını pek anlamadım. Şöyle anlamadım Hızlı Şarj kutucuğunu işaretlersen telefon 1 saatte %90 şarj ediyor bunu herkes biliyor. O kutucuğu kaldırıp o şekilde şarj edince haliyle geç şarj ediyor. Sorum şu madem bu telefonun hızlı şarj etme özelliği var neden o kutucuğu koymuşlar? sürekli hızlı şarj etse daha iyi olmaz mı? Mesela kendi telefonumda o özelliği acele işim olmadıkca kullanmıyorum. Acaba sürekli kullansam sürekli hızlı şarj ettiğim için bataryanın ömrü kısalır mı?
bataryayı ve telefonu yıpratacak bi özellik olsa dünya devi bi telefon şirketi neden kendi telefonlarına koysun ki hızlı şarj özelliğini ?

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
bataryayı ve telefonu yıpratacak bi özellik olsa dünya devi bi telefon şirketi neden kendi telefonlarına koysun ki hızlı şarj özelliğini ?
Peki neden hızlı şarj özelliğini iptal etmek için bir kutucuk koymuşlar onu merak ettim

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadaslar bu konuya acikli getiriyorum o tiki kaldirinca sarj ettim yaklasik %1 8 9 dk gidiyor hizli edince 2 dkda bitiyor bu %1 farkındaysaniz

Anil-D

Anil-D

Üye
kasa metal ve cihaz super bendeki snapli

Anil-D

Anil-D

Üye
evet ozel getiriyor kardeşim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hayır türkcell snapdragonlu model satmadı satmazda resmi olarak türkiyede satılan cq modelidir
Bencede çünkü samsung snapdragon yollamaz. Anıl ayarlardan ekran görüntüsü at yanlış biliyorsundur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar benide ekleyin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Batarya için henüz bir şey diyemem. Note 3 ile farklarını kıyaslamam gerekirse. Ben Note 3 ü Ocak 2014 te almıştım. 1 yılı tamamladım Note 3 ile. Öncelikle;
Kasa muhteşem ötesi olmuş Note 3 ün sadece arka tarafı güzel bir his veriyordu Note 4 ün ekran olsun hele ki köşeleri tamamen premium bir cihazım diye bağırıyor. Aklımda duman siyahı tarzı bir renk vardı fakat yalnızca Siyah ve Beyaz renk olduğu için siyah'ı tercih ettim.

S-pen kalitesi kesinlikle arttırılmış. Yazılımsal olarak hız konusunda Note 3 ile arayüz açısından pek bir fark yaşamadım. Kamera olarak Note 3 ten çok çok üstün gece çekimleri Note 3 te pekte iyi değildi maalesef ama Note 4 te lens geniş ve yazılımsal anlamda çok iyi. Note 3 te kamera 13mp idi evet ama yazılımsal olarak kamera maalesef tam ekran çekimlerde 9.6mp oluyordu neden 13 olmasın diyordum ama maalesef tam ekran çekimde olmuyor. Note 4 te ise tamamiyle 16Mp kullanıyor. Selfie ((front facing camera)) kamera ise tartışılmaz önde. Exynos modelini aldım sanırım snapdragonlu modeller Türkiyede anlaşmalı olduğu için 1 hafta içerisinde kapanıyormuş. Xda developersta umarım geliştirici desteği iyi olur çünkü ben androidten çabuk sıkılan biri olduğum için sürekli yeni maceralara atılmayı seviyorum. :) S6 nın arayüzünü gelmesini umarım çünkü bu touchwizi pek sevmedim. Ekrana sözüm yok tek kelimeyle mükemmel!

• Beğen
Tepkiler: Ferzan

Üst Alt