Batarya için henüz bir şey diyemem. Note 3 ile farklarını kıyaslamam gerekirse. Ben Note 3 ü Ocak 2014 te almıştım. 1 yılı tamamladım Note 3 ile. Öncelikle;
Kasa muhteşem ötesi olmuş Note 3 ün sadece arka tarafı güzel bir his veriyordu Note 4 ün ekran olsun hele ki köşeleri tamamen premium bir cihazım diye bağırıyor. Aklımda duman siyahı tarzı bir renk vardı fakat yalnızca Siyah ve Beyaz renk olduğu için siyah'ı tercih ettim.
S-pen kalitesi kesinlikle arttırılmış. Yazılımsal olarak hız konusunda Note 3 ile arayüz açısından pek bir fark yaşamadım. Kamera olarak Note 3 ten çok çok üstün gece çekimleri Note 3 te pekte iyi değildi maalesef ama Note 4 te lens geniş ve yazılımsal anlamda çok iyi. Note 3 te kamera 13mp idi evet ama yazılımsal olarak kamera maalesef tam ekran çekimlerde 9.6mp oluyordu neden 13 olmasın diyordum ama maalesef tam ekran çekimde olmuyor. Note 4 te ise tamamiyle 16Mp kullanıyor. Selfie ((front facing camera)) kamera ise tartışılmaz önde. Exynos modelini aldım sanırım snapdragonlu modeller Türkiyede anlaşmalı olduğu için 1 hafta içerisinde kapanıyormuş. Xda developersta umarım geliştirici desteği iyi olur çünkü ben androidten çabuk sıkılan biri olduğum için sürekli yeni maceralara atılmayı seviyorum.

S6 nın arayüzünü gelmesini umarım çünkü bu touchwizi pek sevmedim. Ekrana sözüm yok tek kelimeyle mükemmel!