Tavsiye Xperia z batarya değişimi garanti ??

Sponsorlu Bağlantılar

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z batarya değişimi garanti ??
Merhaba arkadaşlar xperia z telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum bildiği kadarıyla garanti ilk yıl içinde ücretsiz değişiyor telefonumun garantisinin 1 yıla girmesine 1 ay kaldı sizce göndersem değişirler mi ?? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :alkis

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sanmıyorum ancak bataryada deformasyon oluştu ise şişme gibi vs değişebilirler.

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
şarjım maşaallah sıkıntısız ama değiştirmekte fayda vardır bence :)

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapacam ama değişmezlerse boşuna beklemiş olcam :) o yüzden tereddüt ediyorum :)

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapcm zaten

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
hahahah biliyolardır zaten :ok2:

caps6

caps6

Üye
bende 2.el xz almıştım garantisinin bitimine az kalmıştı bataryası iyi değildi servis değiştirmedi.Telefonun bataryası yetersiz geliyordu. CriskeloROM yükledim biraz daha iyi gitti.Baktım olmuyor telefoncuları gezdim.Güçlü batarya aldım.Telefonun bataryası daha iyi gitti.Çok fark ediyor ekran süresi arttı.Kendi bataryasında En basit oyunlarda 5 dk oynadığımda yüzde 10-15 gidiyordu.
Bulabilirsen güçlendirilmiş batarya al bulmazsan power bank al. Bataryası dışında iyi telefon

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
ama sen garantisinin bitimine az kala göndermişsin benimki daha bir sene bile olmadı birde bana yetiyor batarya süresi oyun oynayan biri değilim ama whatapptan hiç çıkmam sabah 6 buçukta şarjdan çıkarırım hep elimdeyken 2G de akşam 5 gibi biter şarjım ama ara ara elime alırsam teli gece 12 1 gibi biter iyi yani genel olarak :)

caps6

caps6

Üye
hiç belli olmuyor servise bağlı xz den önceki telefonum samsung du garanti bir ay kala batarya şişti yenisiyle değiştirdiler servise göre değişiyor en iyisi sende yolla öğrenmiş olursun.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Eğer sorunu varsa değiştirirler yani eskiye göre az gitmesi gibi.

Üst Alt