Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi2.el Apple İphone 4 bulunurmu
Sponsorlu Bağlantılar
teknolojibaronu
Üye
Meraklı beyinle ilgisi olduğunu pek sanmıyorum çünkü facebook gibi uygulamalar vb. iOS 6 desteklemeyi bırakıyor yavaş yavaş.
MaxipmaN
Üye
4ün cıkalı 5 yıl olcak la
newaxe42
Üye
Konu Sahibi
valla bulursam saglam kaçak olmayan 500 tl e 2. el 4s alırım
valla bulursam saglam kaçak olmayan 500 tl e 2. el 4s alırım
Demek istediğimi hâlâ anlamış değilsin
Meraklı beyinler kısmı; ios 8'in son sürümünü merak edip yükleyenler olduğu için ios6'lı cihaz bulmak zor diyorum.
500₺'ye zor ama 550₺'ye bulursan az daha ilave edip kaçırma derim.
newaxe42
Üye
Konu Sahibi
acil bisi sorucam hocam bu atıyorum telefoncudayım telefon alcam ben söyle istiyorum telefonu yurt içi kayıtlı olcak mesela aveadan aldın ya öyle yurt dısı pasaport vea sahte olup olmadıgı nasıl anlarım tavsiyeniz ne pasaport alasım gelmıyor
Polymath
Üye
Faceye sivas cumhuriyet universitesi ikinci el esya alim satim diye ara hemen cikacaktir. Bulamassan link atarim. Kiyamet gibi 4 veya 4s satan var. Elden uygun fiyata alabiilirsinnn
newaxe42
Üye
Konu Sahibi
biliyorum hocam onuda bana pasaport kayıtlı daha ucuz olyo sorun çıkarmı bazıları diyo 1 yılı fln kaldı diyo 1 yıl sonra dolup kapanıyor tel öyle olmasın die
acil bisi sorucam hocam bu atıyorum telefoncudayım telefon alcam ben söyle istiyorum telefonu yurt içi kayıtlı olcak mesela aveadan aldın ya öyle yurt dısı pasaport vea sahte olup olmadıgı nasıl anlarım tavsiyeniz ne pasaport alasım gelmıyor
İki tane gören göze sahip olmak yeterli .. Telefoncudan cihaz alacaksan, cihazı inceledikten sonra faturasının ve kutusunun olup olmadığını sor (onlar bizden nasıl sorup, istiyorlarsa bizimde istemek hakkımız!) Zaten faturası varsa sıkıntı yoktur. Cihazdaki ve faturadaki imei no.sunu karşılaştırma yapman yeterli.