Kablosuz Şarj + Yüksek Özellikli Cep Telefonu; Posavis Business

Sponsorlu Bağlantılar

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon çift sim kartlı.

KayraBey

KayraBey

Üye
Fiyat pahalı ama...

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Cihanî Sultan
hasanarda22

hasanarda22

Üye
Servis olarak birebir değişim garantisi var iki yıl. Ödeme olayı da şirketin bayi ağı vasıtasıyla oluyor. Ayrıca bu gördüğünüz normal bir telefon değil. İçinde Posavis şirketinin geliştirdiği uygulamar ile dünyada eşi benzeri olmayan avantajlar sağlıyor.
brehh sanki uçak reklamı yapıyo uzaya gitcez neymiş o posavis şirketinin muhteşem uygulamaları ?

rashitshain

rashitshain

Üye
bugün 800 lira

Ahmet Gün

Üye
Arkadaşlar posavis bayiisiolarak cihaz satışında yetkili olduğum için siparişlerinizi alabilirim bilginize
Ayrıca telefonun size çok faydası olacaktır hem de düzenli olarak ...

cilginn

Üye
En son fiyat ne olur.

Ahmet Gün

Üye
Fiyat indirimi yapılmamakta
Siyah renk 1.270 tl
Beyaz renk 1.370 tl
Ayrıca nakit ödeme ile satışa sunulmuştur.
Cihazı aldığınız ilk aydan itibaren çok şanslı olduğunuzu göreceksiniz

meg1ddo

meg1ddo

Üye

Bu telefonun aynısı değilmi. Sadece İsimler farklı.
verdiğin linkteki telefon aynısı sanırım, pasaport vergiler hariç 628 TL.

osicik

Üye
ben fiyata bakınca çok bi numara göremedim millet nasıl beğenmiş duyulmamış bilinmeyen bi telefonu garip...

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Posavis şirketi tüm vergiler ile imeiler ve özel uygulamar ile böyle yüksek özellikli bir telefonu bu fiyata verebilmekte. Bu telefonu benzersiz kılan şey içinde gömülü olan uygulamalar ve bu uygulamarın kullanıcıya sağladığı kazançlardır.

Sipariş veya ayrıntılı bilgi için konuya cevap yazabilir veya PM gönderebilirsiniz. Posavis Bayisi olarak size yardımcı olabilirim.

coopers2

Üye
arkadaşlar bunun işlemcisi iyi mi yani snapdragon 600 gibi mi yoksa daha iyi mi .ayrıca grafik işlemcisi ne bunun

Posavis Kocaeli

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Bu telefonun satışlarını sadece Posavis bayiliği alan kişiler yapabiliyor.Posavis ile iligili bilgi almak isteyen arkadaşlar aşağıdaki siteden bana ulaşabilir.

[email protected]
Ayrıca bu telefonları kullanan kişilere ek gelir sağlıyor.Daha başka birçok gelir getiren seçenekler mevcut.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Gereksiz o kadar paraya bu telefon bence

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Böyle onlarca marka var . Ve yüzlerce isim ile piyasada . Uygulama ile ucak olmaz bu cep . Asus zen 5 ve 6 daha makul

Buğra60

Buğra60

Üye
Öncelikle:

Telefon KingZone K1 Turbo. Youtube'da incelemelerini izleyebilirsiniz. Aliexpress vb. yerlerde 200-300$ arasına satılan bir telefonu 1300 Tl'ye, üstelik yerli üretim vs. diyerek (arka kapağına marka basmışlar sadece) satmak da nesi? :ban:

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Yok ne sanıyordunuz ki. Türkiye'de üretim yapılabilecek bir tesis mi var :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Buğra60

Buğra60

Üye
Doğrudur, Türkiye'de üretim yapacak tesis yok. Ancak bu ,telefonları değerinin iki katına satmanın doğru olduğu anlamına gelmez.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Kaçının. :no:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Doğrudur, Türkiye'de üretim yapacak tesis yok. Ancak bu ,telefonları değerinin iki katına satmanın doğru olduğu anlamına gelmez.

Pazarlamasından anlamamda yerli üretim laflarını görünce direk olarak bakmaktan vazgeçiyorum konuya. Böyle birşey mümkün değil çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt