Şarkı bilgileri geçiyor ama sizde düzenli değil galiba.
müzik çaların üzerinde böyle garip sayılar harfler falan çıkıyor bune bilen var mı ki![]()
Müziğin id si olarak biliyorum ama
müzik çaların üzerinde böyle garip sayılar harfler falan çıkıyor bune bilen var mı ki![]()
Şimdi amiral gemisi hangi seri olmalı 1300 serisimi 1500 mü 1525 veya 1530 dan düşük numaralar amiral sayılmaz mı
yok ben düzenlemedim ondan sanırım normalde arka plan renginde oluyodu ama güncellemeden sonra böyle olduŞarkı bilgileri geçiyor ama sizde düzenli değil galiba.

Uzun zamandır takip edemiyorum arkadaşlar insider ile pfd arasındaki fark nedir. Benim telefon şuan denim yüklü pfd aktif edince cyan oluyor ama telefonda herhangi bir fark da göremiyorum biri bana açıklama getirebilir mi

Fark yok. Tek fark operatörlerin yazılım , müzik ve uygulamaları oluyor.525 avea kullanıyorum 525 normal modelle arasında fark ne ki
anladım çok teşekkürlerFark yok. Tek fark operatörlerin yazılım , müzik ve uygulamaları oluyor.

Evet şimdi geldi indiriyorCihazlarında Lumia Denim yüklü arkadaşlar preview for developers yüklü ise güncellemeleri bir kontrol edebilir mi. Yeni bir beta güncelleme yayınlandığı belirtiliyor Lumia Denim güncellemesi bulunan cihazlar için.
nasıl düzenleyebilirim ?Şarkıları internetten indirdiğin için şarkı isminde ekli bu sayı ve rakamlar dosyalar da bunlar aynen gorunur tabi duzenleyebilirsin
Evet şimdi geldi indiriyor
Güncelleme sonunda bilgi verebilir misiniz değişiklikler hakkında.
Ayrıca Preview For Developers uygulaması kaldırılıyormuş güncelleme sonrası buna da bir göz atarsanız sevinirim.

Bilgi için teşekkürler .Tamam şimdi çarklar dönüyor
Güncelleme yüklendi ama göze çarpan bir yenilik görmedim ve extralar + bilgi tekrar cyan oldu nedense
Pfd uygulaması yine çalışıyor sorun yok
Tag editör programı ile mp3leri editleyebilirsiniz. Tavsiye ediyorum. Kullanımı basit ve etkili.
Windows Phone için "Tag Editor" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl düzenleyebilirim ?