Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye

müzik çaların üzerinde böyle garip sayılar harfler falan çıkıyor bune bilen var mı ki :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Biz niye giremiyoruz da yabancılar her halta ilk önce sahip oluyorlar anlamıyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: andezitt
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi amiral gemisi hangi seri olmalı 1300 serisimi 1500 mü 1525 veya 1530 dan düşük numaralar amiral sayılmaz mı

1320 ve 1520 phablet cihazlar. Biri üst düzey diğeri giriş seviyesi ayarında. Orta segmentte boşluk var oda 1330 ile kapanacak diye düşünüyorum.
Wp10 için amiral tabir edilen cihaz olarak 15xx ve 9xx serisinden iki cihaz gelebilir diye düşünüyorum.
Sıralama o şekilde gidiyor.
Ha tutup rakam serisinden vaz geçip isimli cihaz üretirlerse benim için çok güzel olur.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Uzun zamandır takip edemiyorum arkadaşlar insider ile pfd arasındaki fark nedir. Benim telefon şuan denim yüklü pfd aktif edince cyan oluyor ama telefonda herhangi bir fark da göremiyorum biri bana açıklama getirebilir mi

Preview for developers eski sürümler için hala aktif olacak ama aktif kullanıcılar Phone İnsider’i kullanacak. Bu program w10 Technical Preview de kurulu geliyor. Amaç tek sistem olduğu için güncellemeleri de aynı yolla vermek ve bu programda geri dönüş özelliği olduğu için yapılan şikayetleri de aynı anda çözmeği ilke edinmek hiçte zor değil. Ama üzülerek söylüyorum ki büyük ihtimalle başta yani 21 Ocakta sadece ücretli appstudio üyelerine açılacak ön izleme sürümü. Umarım anlamışsınızdır. Güncellemeyi alamazsanız üzülmeyin diye diyorum :gul:

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus ve Krnl386
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

müzik çaların üzerinde böyle garip sayılar harfler falan çıkıyor bune bilen var mı ki :)

Tag editör programı ile mp3leri editleyebilirsiniz. Tavsiye ediyorum. Kullanımı basit ve etkili.

Windows Phone için "Tag Editor" uygulamasına göz atın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
andezitt

andezitt

Üye
525 avea kullanıyorum 525 normal modelle arasında fark ne ki

Bay H

Bay H

Üye
Cihazlarında Lumia Denim yüklü arkadaşlar preview for developers yüklü ise güncellemeleri bir kontrol edebilir mi. Yeni bir beta güncelleme yayınlandığı belirtiliyor Lumia Denim güncellemesi bulunan cihazlar için.

dawid

dawid

Üye
Şarkıları internetten indirdiğin için şarkı isminde ekli bu sayı ve rakamlar dosyalar da bunlar aynen gorunur tabi duzenleyebilirsin

skynet

Üye
Cihazlarında Lumia Denim yüklü arkadaşlar preview for developers yüklü ise güncellemeleri bir kontrol edebilir mi. Yeni bir beta güncelleme yayınlandığı belirtiliyor Lumia Denim güncellemesi bulunan cihazlar için.
Evet şimdi geldi indiriyor

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
andezitt

andezitt

Üye

skynet

Üye

Bay H

Bay H

Üye
Evet şimdi geldi indiriyor

Güncelleme sonunda bilgi verebilir misiniz değişiklikler hakkında.

Ayrıca Preview For Developers uygulaması kaldırılıyormuş güncelleme sonrası buna da bir göz atarsanız sevinirim.

skynet

Üye
Güncelleme sonunda bilgi verebilir misiniz değişiklikler hakkında.

Ayrıca Preview For Developers uygulaması kaldırılıyormuş güncelleme sonrası buna da bir göz atarsanız sevinirim.

Tamam şimdi çarklar dönüyor :)
Güncelleme yüklendi ama göze çarpan bir yenilik görmedim ve extralar + bilgi tekrar cyan oldu nedense :)

Pfd uygulaması yine çalışıyor sorun yok

Bay H

Bay H

Üye
Tamam şimdi çarklar dönüyor :)
Güncelleme yüklendi ama göze çarpan bir yenilik görmedim ve extralar + bilgi tekrar cyan oldu nedense :)

Pfd uygulaması yine çalışıyor sorun yok
Bilgi için teşekkürler .

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt