Harbi gereksizsiniz bu kesin
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Bilgi falan yok 3 gün sonra gelirken biz unuturuz diye gitti Amin Senin başkanın kim bide dostun? Döveriz sen iste yeter Genişletmek için tıkla ... sen nereden biliyorsun? dostum polam234 başkanım SHS
smartphone007' Alıntı: Bilgi falan yok 3 gün sonra gelirken biz unuturuz diye gitti Amin Senin başkanın kim bide dostun? Döveriz sen iste yeter Genişletmek için tıkla ... sen nereden biliyorsun? dostum polam234 başkanım SHS
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: sen nereden biliyorsun? dostum polam234 başkanım SHS Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sadece sordum SHS' Alıntı: herkes Genişletmek için tıkla ... Herkes giderse kimse kalmaz
The Schook' Alıntı: sen nereden biliyorsun? dostum polam234 başkanım SHS Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sadece sordum SHS' Alıntı: herkes Genişletmek için tıkla ... Herkes giderse kimse kalmaz
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Bilmiyorum sadece sordum Herkes giderse kimse kalmaz Genişletmek için tıkla ... bilgi yok dedin ama.
smartphone007' Alıntı: Bilmiyorum sadece sordum Herkes giderse kimse kalmaz Genişletmek için tıkla ... bilgi yok dedin ama.
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: bilgi yok dedin ama. Genişletmek için tıkla ... Onumu sordun? Aklıma öyle geldi. Unutmazmısın 3 gün sonra?
The Schook' Alıntı: bilgi yok dedin ama. Genişletmek için tıkla ... Onumu sordun? Aklıma öyle geldi. Unutmazmısın 3 gün sonra?
SHS Üye smartphone007' Alıntı: Bilmiyorum sadece sordum Herkes giderse kimse kalmaz Genişletmek için tıkla ... iyi düşün
smartphone007' Alıntı: Bilmiyorum sadece sordum Herkes giderse kimse kalmaz Genişletmek için tıkla ... iyi düşün
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Onumu sordun? Aklıma öyle geldi. Unutmazmısın 3 gün sonra? Genişletmek için tıkla ... hem dostumu küstürdün hem de benimle konuşmaya çalışıyorsun. konuşma benimle.
smartphone007' Alıntı: Onumu sordun? Aklıma öyle geldi. Unutmazmısın 3 gün sonra? Genişletmek için tıkla ... hem dostumu küstürdün hem de benimle konuşmaya çalışıyorsun. konuşma benimle.
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: hem dostumu küstürdün hem de benimle konuşmaya çalışıyorsun. konuşma benimle. Genişletmek için tıkla ... Ben değil sen konuşuyorsun SHS' Alıntı: iyi düşün Genişletmek için tıkla ... Gerekli herkes dedin ve gerekliler çıksın dedin peki ne oluyor?
The Schook' Alıntı: hem dostumu küstürdün hem de benimle konuşmaya çalışıyorsun. konuşma benimle. Genişletmek için tıkla ... Ben değil sen konuşuyorsun SHS' Alıntı: iyi düşün Genişletmek için tıkla ... Gerekli herkes dedin ve gerekliler çıksın dedin peki ne oluyor?
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Ben değil sen konuşuyorsun Gerekli herkes dedin ve gerekliler çıksın dedin peki ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... bana ilk nabbüün diyen sen değil miydin?
smartphone007' Alıntı: Ben değil sen konuşuyorsun Gerekli herkes dedin ve gerekliler çıksın dedin peki ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... bana ilk nabbüün diyen sen değil miydin?
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: bana ilk nabbüün diyen sen değil miydin? Genişletmek için tıkla ... Ne fark eder? Sende yazmasaydın o zaman.
The Schook' Alıntı: bana ilk nabbüün diyen sen değil miydin? Genişletmek için tıkla ... Ne fark eder? Sende yazmasaydın o zaman.
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Ne fark eder? Sende yazmasaydın o zaman. Genişletmek için tıkla ... onu yazdığın zaman dostum daha küsmemişti
smartphone007' Alıntı: Ne fark eder? Sende yazmasaydın o zaman. Genişletmek için tıkla ... onu yazdığın zaman dostum daha küsmemişti
SHS Üye smartphone007' Alıntı: Ben değil sen konuşuyorsun Gerekli herkes dedin ve gerekliler çıksın dedin peki ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... neyse
smartphone007' Alıntı: Ben değil sen konuşuyorsun Gerekli herkes dedin ve gerekliler çıksın dedin peki ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... neyse
smartphone007 Üye The Schook' Alıntı: onu yazdığın zaman dostum daha küsmemişti Genişletmek için tıkla ... Senden mi küstü?
The Schook' Alıntı: onu yazdığın zaman dostum daha küsmemişti Genişletmek için tıkla ... Senden mi küstü?