Yeni Çıkan Android Oyunu Balli

Sponsorlu Bağlantılar

meltay

meltay

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Çıkan Android Oyunu Balli
Merhaba arkadaşlar,

2 arkadaşım ile birlikte yaptığımız oyunumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum, indirip deneyip yorum yaparsanız çok seviniriz. Yorumlarınız bizim için değerli. Plaj topu ile Altın toplama oyunu. Şimdiden teşekkürler.

Oyunumuz Windows Phone İçin Yayında

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve ÇaRşI 2387

anılbaran

anılbaran

Üye
Emeğinize sağlık , başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: meltay
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: devamını bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: meltay
Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Oyun çok orjinal ve bağımlılık yapıci fakat eksikleri var bence. Öncelikle oyunun ikonunu biraz daha hd yaparsanız daha güzel olur, biraz saçma görünüyor menüde. Oyun içinde ise yazılar falan iki kat daha küçültülmeli. Ayrıca toptaki şu gereksiz gölge efektini kaldırın, top siyah görünüyor ondan. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız. Sadece oyunun eksiklerini söyleyerek oyununa katkıda bulunmak istiyorum.

meltay

meltay

Üye
    Konu Sahibi
Oyun çok orjinal ve bağımlılık yapıci fakat eksikleri var bence. Öncelikle oyunun ikonunu biraz daha hd yaparsanız daha güzel olur, biraz saçma görünüyor menüde. Oyun içinde ise yazılar falan iki kat daha küçültülmeli. Ayrıca toptaki şu gereksiz gölge efektini kaldırın, top siyah görünüyor ondan. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız. Sadece oyunun eksiklerini söyleyerek oyununa katkıda bulunmak istiyorum.

Çok teşekkür ederiz yorumlarınız için. Dediklerinizi en kısa sürede uygulamaya çalışacağız. :) :biggrin:

key43

key43

Üye
Oyunun eksiği var fakat ilk denemeye göre gayet güzel. Devamını bekliyoruz :)

meltay

meltay

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun eksiği var fakat ilk denemeye göre gayet güzel. Devamını bekliyoruz :)

Devam projeleri daha kapsamlı olacak inşAllah :) Gördüğünüz eksikleri paylaşırsanız çok memnun oluruz :)

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Çok teşekkür ederiz yorumlarınız için. Dediklerinizi en kısa sürede uygulamaya çalışacağız. :) :biggrin:
Öncelikle yorumumu hakaret gibi almadığınız için çok teşekkürler. Oyunu oynayarak açıklarını bulmaya çalışacağım. Hataların azaltılması için. Ve belki arada önerilerde bulunurum. Yeniden teşekkürler.
Öncelikle yorumumu hakaret gibi almadığınız için çok teşekkürler. Oyunu oynayarak açıklarını bulmaya çalışacağım. Hataların azaltılması için. Ve belki arada önerilerde bulunurum. Yeniden teşekkürler.
Ha bide oyun çok zor lan :D

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Teşekkürler indiriyom

meltay

meltay

Üye
    Konu Sahibi

Ha bide oyun çok zor lan :D

Oyun cidden zor :D Hakaret olarak algılamak egosu yüksek insanlara has, onlar gelişmenin ve daha iyi şeyler ortaya koymanın eleştirilerden geçtiğini bilmezler. Her şeyi kendileri biliyor zannederler fakat gelişmek için tüm eleştirilere açık olmalıyız. Bizim yaptığımız oyun çok iyi bile olsa ki değil, elbette hatalar, yanlışlar olacaktır, siz arkadaşlarımız bu hataları bize bulup söylemeli ve bizde daha iyilerini yapmak için çabalamalıyız. O yüzden istediğiniz eleştirileri yapınız, beğenmediğiniz yönleri, eksik bulduklarınızı lütfen belirtiniz. Bizi mutlu edersiniz. :biggrin:
Teşekkürler indiriyom
Oyunumuzu indirip denediğiniz için çok teşekkür ederiz :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Oyun iyi gibi simdilik telefondan kaldırmayacağım.
Ilk denemelerimde 4 yaptım.
Markette 5 yıldız vede yorum bıraktım kolay gelsin.

meltay

meltay

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
eaagent

eaagent

Üye
Tebrikler güzel proje.

Üst Alt