Konu kilitlenmiş................amaa..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilitlenmiş................amaa..
Cevap : OYUN CAFE bölümündeki amaç MESAJ sayısını ARTIRMAK olmamalı
Keşke Batuhan ayda yılda uğrayıp 1-2 olayı yazacağına her zaman burada olup gözüne kötü gelen durumları belirtsen bize. :oke:

http://www.maxicep.com/site-hakkind...-mesaj-sayisini-artirmak-olmamali-108744.html
bölümündeki tartışmaları okudum ve Ahmet abi'nin mesajını hakkaten alkışlamak istedim, ama konu kilitlenmiş :) benimde çok içimde kaldı, burda açıım dedim :)

Gereksiz mesajlar ve Oyun&Cafe bölümüne gelecek olursak. Mesaj sayısının artmasının veya artmamasının bize bir etki etmesi söz konusu değil. İsteyen istediği yerde mesaj sayısını artırabilir. Biz bunu ne ayın üyesinde dikkate alıyoruz ne de başka bir seçim veya kıyaslama yaparken göz önünde bulunduruyoruz. Bizim için mesaj sayısının değeri yok.

Ama yaşça küçük bazı arkadaşlar binbaşı olmayı bir şey sanıyorsa, buyursunlar atsınlar mesaj sayıları artsın. Kimin ne kadar yarar sağladığı zaten zamanla ortaya çıkacaktır. O yüzden bizim için önemli değil.

Şuanda herhangi bir iptal söz konusu değildir. Gelecek zamanda böyle bir uygulama yapılırsa size duyurulacaktır.

İyi forumlar...
:yuru:alkis

(Ya burda konu açınca mesaj sayım yükseldi yaa tühh keşke açmasaydımm haksızlıkk olcakk binbaşı olcaammmmmm :()

leiche

leiche

Emekli Yönetici
madem öyle bende sana cewap yazayım msj sayım yükselsinde binbası olayım
aksam aksam zaten biraz sinirliydim maxicebe takılalım dedik sinirimi hepten yükselttin be keremerson canın sağolsun dostum

kurt bey

kurt bey

Üye
madem öyle bende sana cewap yazayım msj sayım yükselsinde binbası olayım
aksam aksam zaten biraz sinirliydim maxicebe takılalım dedik sinirimi hepten yükselttin be keremerson canın sağolsun dostum

su iç sakinleşirsin:pro:

POWER

POWER

Üye
13-Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşıyıp veya silebilirler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz.

Sadece uyarı veriyorum. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt