Telefon Tavsiyesi 600-650 TL civarı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
    Konu Sahibi
o sorun general mobile ın kendi verdiği usb kablosundan kaynaklanıyor.usb kablosunun ucu kalın söküp takarken sökete zarar veriyor.Tanıdıklarımın discoverylerinde de gördüm.Başka bir usb kablosu kullanırsanız söket bozulmuyor.Kardeşime aldığımda usb kablosu da aldık.Sorun yok
Ben de gmd kullanıyorum başka şarj aletiyle şarj ediyorum herhangi sorun yasamadim daha ama yaşayan çok o yüzden gmd 2 minide de var mı diye merak ettim

caps6

caps6

Üye
Gmd 2 mini hakkında düşünceleriniz nedir
kardeşime aldım memnun kullanıyor.Zenfone 4 almıştık şarjını beğenmedi.İade edip bunu aldık.Çok beklentiniz yoksa ekran çözünürlüğü,işlemci vs tavsiye ederim.Fiyatına göre iyi ince telefon.

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
    Konu Sahibi
kardeşime aldım memnun kullanıyor.Zenfone 4 almıştık şarjını beğenmedi.İade edip bunu aldık.Çok beklentiniz yoksa ekran çözünürlüğü,işlemci vs tavsiye ederim.Fiyatına göre iyi ince telefon.
Kamerası nasıl GMD gibiyse yeterli benim için

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
    Konu Sahibi
gmd deki aynı usb kablosu telefona takmadan kesip çöpe attık:DSamsung usb kablosuyla kullanıyor

bana göre netliği iyi yinede kendiniz mağazalarda inceleyin
Çok teşekkür ederim yorumların için,sağolasın

caps6

caps6

Üye
Çok teşekkür ederim yorumların için,sağolasın
rica ederim telefon alışverişinizi mağazadan mı internetten mi yapacaksınız? internetten alırsanız hızlıaldan almıştık mağazalara göre ucuza gelmişti.

spacekiller

spacekiller

Üye
Acil değil ise zenfone 2 bekle

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim telefon alışverişinizi mağazadan mı internetten mi yapacaksınız? internetten alırsanız hızlıaldan almıştık mağazalara göre ucuza gelmişti.
Mağazadan yapacağız hem inceleme fırsatımız da olur

98farom98

98farom98

Üye
Zenfone 5 olabilir

lazye

lazye

Üye
Z5 veya moto g :)

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, GMD 2 mini aldık, 480 TL'ye kampanyadaymis, yorumlarını bildiren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
-Konu kilitlenebilir-

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan

Takipçi Satın Al

Üst Alt