Avea intouch 4 zenfone 5 t50Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 600-650 TL civarı android, kamerası güzel çeken bir telefon önerir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim,
iyi forumlar dilerim...
İntouch 4 için lolipop calismalari varLG g2 mini fiyatı piyasada ne kadar aceba
Çok daha iyileri var o fiyata ve sorunları varmisGmd 2 mini hakkında düşünceleriniz nedir
Gmd 1'de şarj soketi sorunu var da 2 minide öyle kronik bir sorun var mıdırÇok daha iyileri var o fiyata ve sorunları varmis
Bilmiyorum arastirman lazim. Zenfone 5 dicem ama isinma ve batarya sorunu var galiba. En iyisi lumia falan bakGmd 1'de şarj soketi sorunu var da 2 minide öyle kronik bir sorun var mıdır
Windows phone bir türlü sevemedim maalesef, önerileriniz için teşekkür ederimBilmiyorum arastirman lazim. Zenfone 5 dicem ama isinma ve batarya sorunu var galiba. En iyisi lumia falan bak
Sanmıyorum ama sen biraz inceleme videosu falan bekle ha ayrıca kullanici yorumuda güzelİntouch 4 özellikleri falan güzel de bataryası çıkarılabilir mi onu belirtmemisler internette
o sorun general mobile ın kendi verdiği usb kablosundan kaynaklanıyor.usb kablosunun ucu kalın söküp takarken sökete zarar veriyor.Tanıdıklarımın discoverylerinde de gördüm.Başka bir usb kablosu kullanırsanız söket bozulmuyor.Kardeşime aldığımda usb kablosu da aldık.Sorun yokGmd 1'de şarj soketi sorunu var da 2 minide öyle kronik bir sorun var mıdır