Yahu apple ın şu 64 bit zımbırtısı canımı sıktı bakınıyorum öyle kardeşim ya takasla 5se falanmı geçsem diye geliyo aklıma da çok istiyolar üsteAbi memnun değil misin hayırdır? Daha yeni aldın ya cihazı?
Abi dur bi yalan habere kurban gideceksin bence çok acele ediyorsun. İşin aslı astarı ortaya çıksın sonra yaparsın satmayı.Yahu apple ın şu 64 bit zımbırtısı canımı sıktı bakınıyorum öyle kardeşim ya takasla 5se falanmı geçsem diye geliyo aklıma da çok istiyolar üste
Almıyorum g2 yi ya bir iki kişiyle konuşmuştum kumia için g2 için falan bazgeçtim bir aya 300 falan daha denkler 5s e geçerim bulursam takasla kullanalım bakalım biraz dahaAbi dur bi yalan habere kurban gideceksin bence çok acele ediyorsun. İşin aslı astarı ortaya çıksın sonra yaparsın satmayı.
Abi bende bi ara 5s'le takas düşünüyordum ama çoğu kişi model düşürmüyor ben birine sordum bu forumda kafa mı buluyorsun benle dedi yani.Almıyorum g2 yi ya bir iki kişiyle konuşmuştum kumia için g2 için falan bazgeçtim bir aya 300 falan daha denkler 5s e geçerim bulursam takasla kullanalım bakalım biraz daha
Parasıyla ya üste 400 falan verdimi alınıyo gibiAbi bende bi ara 5s'le takas düşünüyordum ama çoğu kişi model düşürmüyor ben birine sordum bu forumda kafa mı buluyorsun benle dedi yani.
Bulursan senin için iyi olur yaniParasıyla ya üste 400 falan verdimi alınıyo gibi
sordum bugün telefoncular 1000 den sayıyor benim telefonu üstede 400 e garantili kutu fatura 5s veriyor aama bi oturdum düşündüm 5s almak yerine bi sene bunu kullanıp direk 6 s e nakit almak daha mantıklı geldi bunuda anneme versem diye düşünüyorumBulursan senin için iyi olur yani
Bence biraz daha bekleyip İphone 5S'e veya 6'da geç. Android'e geçmenin önermem. Ama eğer geçeceksen de Sony Xperia Z2 ile geç.Yahu apple ın şu 64 bit zımbırtısı canımı sıktı bakınıyorum öyle kardeşim ya takasla 5se falanmı geçsem diye geliyo aklıma da çok istiyolar üste
İstemiyorum değil aslında alışır gibi oldumda benimki can sıkıntısı androidden geçince ilk ay çok bocaladım yoksa lg ye göre falam kalitesi tartışılmaz bence ama şu m8 de bi hoşuma gitti 1520 sada m8 olmazsa değiştirmem kullanırım sanırım bir iki sene sonrada yeni bi cihaza geçerim Allah'ın izniyleMadem istemiyorsun iPhone 5'i neden aldın?
öyle ama 8 2 16 lığını temizini garantilisini 850 900 e buluyorum sahibindende bugun telefoncuya gittim 950 vereyim kutusuyla getir dedi benim iphone a be n şaşırdım sonra takas için 1520 yada z1 sordum ikisininde ikinci eli yoktu almadım şimdi hocam eğer iphonu kullanırsam taşına bilir batarya alcam zatenKardeşim bundan sonrası hep devamlı yenisine gider bence bir tanesinde sabit kullan tadını çıkar.
G2 şarj konusunda iPhone'u 4'e katlar.
öyle ama 8 2 16 lığını temizini garantilisini 850 900 e buluyorum sahibindende bugun telefoncuya gittim 950 vereyim kutusuyla getir dedi benim iphone a be n şaşırdım sonra takas için 1520 yada z1 sordum ikisininde ikinci eli yoktu almadım şimdi hocam eğer iphonu kullanırsam taşına bilir batarya alcam zaten