Öneri iphone 5 16 gb mi 32 gb lg g2 ile takaslayımmı 23 ay garantili

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 16 gb mi 32 gb lg g2 ile takaslayımmı 23 ay garantili
hocam biriyle konuştuk anlaştık garansitis ip 5 i 32 gb fatura kutu tam garantili g2 ile takaslayımmı
güncel

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Abi memnun değil misin hayırdır? Daha yeni aldın ya cihazı?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Abi memnun değil misin hayırdır? Daha yeni aldın ya cihazı?
Yahu apple ın şu 64 bit zımbırtısı canımı sıktı bakınıyorum öyle kardeşim ya takasla 5se falanmı geçsem diye geliyo aklıma da çok istiyolar üste

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Yahu apple ın şu 64 bit zımbırtısı canımı sıktı bakınıyorum öyle kardeşim ya takasla 5se falanmı geçsem diye geliyo aklıma da çok istiyolar üste
Abi dur bi yalan habere kurban gideceksin bence çok acele ediyorsun. İşin aslı astarı ortaya çıksın sonra yaparsın satmayı.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Abi dur bi yalan habere kurban gideceksin bence çok acele ediyorsun. İşin aslı astarı ortaya çıksın sonra yaparsın satmayı.
Almıyorum g2 yi ya bir iki kişiyle konuşmuştum kumia için g2 için falan bazgeçtim bir aya 300 falan daha denkler 5s e geçerim bulursam takasla kullanalım bakalım biraz daha

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Almıyorum g2 yi ya bir iki kişiyle konuşmuştum kumia için g2 için falan bazgeçtim bir aya 300 falan daha denkler 5s e geçerim bulursam takasla kullanalım bakalım biraz daha
Abi bende bi ara 5s'le takas düşünüyordum ama çoğu kişi model düşürmüyor ben birine sordum bu forumda kafa mı buluyorsun benle dedi yani.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Abi bende bi ara 5s'le takas düşünüyordum ama çoğu kişi model düşürmüyor ben birine sordum bu forumda kafa mı buluyorsun benle dedi yani.
Parasıyla ya üste 400 falan verdimi alınıyo gibi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım bi parayı ayarlayımda
Bulursan senin için iyi olur yani
sordum bugün telefoncular 1000 den sayıyor benim telefonu üstede 400 e garantili kutu fatura 5s veriyor aama bi oturdum düşündüm 5s almak yerine bi sene bunu kullanıp direk 6 s e nakit almak daha mantıklı geldi bunuda anneme versem diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Mantıklı zaten daha 1 sene desteği daha var seninki 16 gb 1000'e alıyorsa benimki 1200'e gider bende alırsam 5s alırım diğerlerinin tasarımları hiç hoşuma gitmedi ve üste fazla para koymak istemem bulursam bi temiz 1520 ile da takas yapabilirim.

furkankaya559758

Üye
Bence biraz daha bekleyip İphone 5S'e veya 6'da geç. Android'e geçmenin önermem. Ama eğer geçeceksen de Sony Xperia Z2 ile geç.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Farkı ne bu z2 nin nerdeyse aynı islemci aynı gpu

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
5 ise degistit pek iyi bi telefon degil. G2 sarj performans konusunda gayet iyi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
G flex nasıl sence

0MG90

0MG90

Üye
Madem istemiyorsun iPhone 5'i neden aldın?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
La gel benim g2 yi veriyim memnun kalmazsan geri alırsın

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Madem istemiyorsun iPhone 5'i neden aldın?
İstemiyorum değil aslında alışır gibi oldumda benimki can sıkıntısı androidden geçince ilk ay çok bocaladım yoksa lg ye göre falam kalitesi tartışılmaz bence ama şu m8 de bi hoşuma gitti 1520 sada m8 olmazsa değiştirmem kullanırım sanırım bir iki sene sonrada yeni bi cihaza geçerim Allah'ın izniyle

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kardeşim bundan sonrası hep devamlı yenisine gider bence bir tanesinde sabit kullan tadını çıkar.
G2 şarj konusunda iPhone'u 4'e katlar.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bundan sonrası hep devamlı yenisine gider bence bir tanesinde sabit kullan tadını çıkar.
G2 şarj konusunda iPhone'u 4'e katlar.
öyle ama 8 2 16 lığını temizini garantilisini 850 900 e buluyorum sahibindende bugun telefoncuya gittim 950 vereyim kutusuyla getir dedi benim iphone a be n şaşırdım sonra takas için 1520 yada z1 sordum ikisininde ikinci eli yoktu almadım şimdi hocam eğer iphonu kullanırsam taşına bilir batarya alcam zaten

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
öyle ama 8 2 16 lığını temizini garantilisini 850 900 e buluyorum sahibindende bugun telefoncuya gittim 950 vereyim kutusuyla getir dedi benim iphone a be n şaşırdım sonra takas için 1520 yada z1 sordum ikisininde ikinci eli yoktu almadım şimdi hocam eğer iphonu kullanırsam taşına bilir batarya alcam zaten

iPhone kullanacaksan taşınabilir power bank almak şart.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt