Satılık / Takas Samsung Galaxy s3 SATILDI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s3 SATILDI
Telefonun güç düğmesinde sıkıntı vardır kendi kendine açılıp kapanıyor en kötü yazılım sıkıntısı var.Yer istanbul.Temiz cihazdır.Garanti kutu fatura yok.

abuzer02

abuzer02

Üye
slm kardeş telefonda açma kapama düğmesi çalışmıyormu
telefon yurtiçi mi ve kasasında boya atması falan ve telefon tamir görmüşmü
bikaç resim daha paylaşırsan iyi olur anlaşırsak almak istiyorum kardeş ha bu arada bende de samsung galaxy s2 var siyah renk çok temiz herşeyi orjinal yutr içi çok temiz kullandım ekranında en ufak bi çizik bile yok ekranında kırılmaz jelatinde var
istersen takas yapabiliriz

reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş telefonda açma kapama düğmesi çalışmıyormu
telefon yurtiçi mi ve kasasında boya atması falan ve telefon tamir görmüşmü
A.selam kardesim. Telefon daha once tamir gormedi,suan ben internetten baktım birseyler denedim cihaz kendine geldi normale dondu yani. Acma kapama tusu calısıyordu fakat arastırmalarıma gore tozlanmadan kaynaklandıgını anladım,yani tozlanmadan dolayı tus basılı kalıyormus gibi oluyor ve reset atıyordu. Ufak tefek tabi ki var boya atmaları.

abuzer02

abuzer02

Üye
A.selam kardesim. Telefon daha once tamir gormedi,suan ben internetten baktım birseyler denedim cihaz kendine geldi normale dondu yani. Acma kapama tusu calısıyordu fakat arastırmalarıma gore tozlanmadan kaynaklandıgını anladım,yani tozlanmadan dolayı tus basılı kalıyormus gibi oluyor ve reset atıyordu. Ufak tefek tabi ki var boya atmaları.
bi kaç resim daha yükleseydin bi baksaydım daha ayrıntılı bi şekilde

reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi

Burakhan78

Üye
Sa usta bendede samsung galaxy s2 var siyah renk çok temiz herşeyi orjinal yurt içi çok temiz kullandım ekranında en ufak bir çizik bile yok
kromaj atıklıgıda yok isterseniz takas olabilir.

reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
Sa usta bendede samsung galaxy s2 var siyah renk çok temiz herşeyi orjinal yurt içi çok temiz kullandım ekranında en ufak bir çizik bile yok
kromaj atıklıgıda yok isterseniz takas olabilir.
Tesekkurler hocam sadece nakit

babafre23

Üye
sa gmd 4gb temiz garantili tks olur mu

reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
TELEFON DUZELMISTIR SUANDA NORMAL SEKİLDE KULLANILABİLİYOR,SATIS GUNCELDİR.

anilll

anilll

Üye
samsung tab3 +150tl ile takas olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt