Haber Avea inTouch 4 (Sizce alınır mı?)

Sponsorlu Bağlantılar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Avea inTouch 4 (Sizce alınır mı?)

Avea inTouch 4 Hakkında Her Şey

Avea'nın kendi markasıyla piyasaya sürdüğü inTouch serisinin 4. modeli kullanıcılara yeni bir mobil deneyim sunmak için geliyor. Ürünün ayrıntıları burada.
16.12.2014 / 21:45
Avea kendi ismini taşıyan inTouch serisinin yeni modelini tanıttı. Avea inTouch 4, tarifenize ek olarak ödeyeceğiniz küçük ödemelerle size başarılı bir akıllı telefon deneyimi vaat ediyor.

5 inç HD ekrana sahip olan cihaz 64 bit destekli Snapdragon 410 işlemcikullanıyor. 13 megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın bulunduğu cihazda öz çekim için 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer verilmiş.

Battery guru ile pil tasarruf modu bulunan telefon aynı zamanda 4Gdestekliyor. Hareketle kontrol gibi günlük kullanımı kolaylaştıran detaylara yer verilen telefonun altın, titanyum gri ve siyah olmak üzere 3 farklı renkseçeneği mevcut.

Oldukça iddialı bir fiyata sahip olan Avea inTouch 4'ün fiyatı ise sadece 619 TL.

Anil-D

Anil-D

Üye
gayet orta segment bir telefon alinir

lazye

lazye

Üye
Alinabilir 64 bit olmasi cabası tabikide :) s410 iyidir tahminimce

ags2002

ags2002

Üye
ben eşime in touch 3 aldim nisanda telefon bu modele gore dusuk ozellijlerde olmasina ragmen gayet iyi icerisini 15 tane kadar kucuklu buyuklu oyun ve prigram yukledim suana kadar telefonda en kucuk bir kasilma ve donma yasamadik tek sorunu hafizasi
4 modeli ozelliklere bakilirsa alinabilir bir telefon bence

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
ben eşime in touch 3 aldim nisanda telefon bu modele gore dusuk ozellijlerde olmasina ragmen gayet iyi icerisini 15 tane kadar kucuklu buyuklu oyun ve prigram yukledim suana kadar telefonda en kucuk bir kasilma ve donma yasamadik tek sorunu hafizasi
4 modeli ozelliklere bakilirsa alinabilir bir telefon bence
batarya performansı nasıl?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bnce alınmaz

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Nedenleriyle yazsanız daha iyi olur. Alınır veya alınmaz yazmak basit.

• Beğen
Tepkiler: utt2
safakk34

safakk34

Üye
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama bataryası çıkmıyor. bataryanın ömrü bitince telefon çöp mü olacak ?

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal

utt2

utt2

Üye
garantide yeni batarya takdırabilirsin heralde

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
güncelleme ve parça sıkıntısı çekmek sorun değilse alınır

msz6378

Üye
avea intouch 4 'ın sar değeri sizin için önemli ise bayide kullanma kılavuzuna baktım 1.57 olduğunu görünce almaktan vazgeçtim. düşünün sağlık mı yoksa ram,işlemci, kamera mı karar sizin.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
alperen262014

alperen262014

Üye
tam bir f/p ürünü alınır

ykpknl

ykpknl

Üye
böyle telefonlar genelde güncelleme almıyoo hem turkcell hem avea hem vodafone hepsi aynı telefon çıkıyo ölee kalıyo

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ykpknl

nev2000

Üye
İNTOUCH HAKKINDA 1 HAFTALIK KULLANIM SONRASI YORUMUM (GM yi alan uzun süre sayısız rom,tweak ve modül kurarak kullanan birisi olarak):

telefon ilk açılış sonrası kullanımda yaşanan kasma ve saçma sapan hatalar sonrası acaba hata mı ettim alırken düşüncesini oluşturuyor.
Ancak benim yaptığım gibi ayarlamalar yaparsanız sıfır kaasma sıfır hata çok memnun olur ve iyi ki almışım dersiniz.,

*** tüm avea uygulamalarını kaldırın
*** google gazet ik,kitap okuma vs gibi işe yaramayan ama kaldıramadığımız uygulamaları dondurun
*** kendi launcherini kullanmayın marketten launcher indirin. ben dodol kullanıyorum.nova ve apexte iyidir.
*** kendi kilit ekranı takılma yapabiliyordu o nedenle bir kaç deneme sonrası hi locker i kurdum ve tavsiye ederim.
*** pil kullanımı ce gayet iyi
*** gps sıkıntısı yok ( gm nin en büyük dezavantajı)
*** kamera gayet iyi düzeyde ve net (odaklaması falan iyi, selfie moduda iş görüyor)
*** müzik sesi filanda bence yeterli
*** wifi ve sinyal çekim gücü iyi
*** oyun olarak sadece clash oynuyorum o nedenle oyunlar hakkında yorumum yok
*** GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNDEN geçiş animasyonunu 0,5 yapın mutlaka telefon çok farkediyor

sonuç olarak alacakları tavsiye edebilirim.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
güzel açıklama olmuş.

Takipçi Satın Al

Üst Alt