Intel Baya Fark Artırıyor Androide ısınmıyor..Zenfone 4'ün işlemcisi ney?
Fark Arttırıyor Diyelim Evet Huawei Baya İyi Ekranda.Isınma şeysi külliyen yalan söyleyeyim zenfone 6 var babamda ısınıyor yani. Isinmama konusunda huawei nin bazı telleri çok iyi
Xiomi Bekle Canavar.Çok ciddiyim vAllah a s3 mini her iki versiyonundan da iyi
Kardeşim az önce izledim. Asphalt 8 modern combat ve dead trigger 2 sorunsuz
Modern combat 4Modern combat kac. Helal olsun oyun performans i iyiymiş
Kardeşim ben küçük telefon seviyorum ve l80 çift çekirdek diye hatirliyorumlistendeki lg l fino yerine lg l 80 e bakabilirsin l 70 den daha iyi htc desire 516,Huawei Ascend G610 a da bakabilirsin.
l80 bataryası daha yüksek rahatlıkla bir günü çıkarır artar bile.Oyunlarda orta ayarda oynatır.
zenfone 4 de iyi ama kamerada flash yok ve ekran küçük.Şimdiki çoğu android telefonlar 5" ve üzerinde.
Kardeşim baktim l80 e snapdragon 200 5 inc 480p ekran 5mp kamera falan yinede saollistendeki lg l fino yerine lg l 80 e bakabilirsin l 70 den daha iyi htc desire 516,Huawei Ascend G610 a da bakabilirsin.
l80 bataryası daha yüksek rahatlıkla bir günü çıkarır artar bile.Oyunlarda orta ayarda oynatır.
zenfone 4 de iyi ama kamerada flash yok ve ekran küçük.Şimdiki çoğu android telefonlar 5" ve üzerinde.
AynenIgrencmis 480p nedir ya 5 inç ayıp valla pixelleri sayicaz galiba
Moto g yi nerden aldiniz?Benimde butce böyleydi.Ya moto g alacaktim yada discovery birde su yeni cikan victor quatro gibi markalar vardi.Moto g ve discovery istemiyorum demişsin.
Zenfone,lg,htc bu butcelerdeki telefonlarinin flasi olmayabiliyor,hafizasi,ekran cozunurlugu,işlemcisi dusuk olur.Hepsinin bir eksigi oluyor bende cok baktim moto g aldim.Memnunum.
Arkadasin dedigi gibi desire 516 ve huwaei telefonlarina bakabilirsin.
İçlerinden hangisi senin icin onemliyse onu tercih et.
Multimedya zayif maalesefMoto G neden istemiyorsun ?![]()
Zenfone 5 liteHtc desire 516 ya baktım beş kuruş vermem moto g al başka bi telefon yok alacak
Zenfone 5 lite?intouch 4 veya lg düşünme derim. Lumia en iyisi olacaktır senin için.![]()
Lite na para verme derim çözünürlük azMultimedya zayif maalesef
Zenfone 5 lite
Zenfone 5 lite?
kesinlikle öyle. Koy üstüne biraz daha 5 alLite na para verme derim çözünürlük az
internetten kupon vardı uygun fiyata almıştım.Moto g yi nerden aldiniz?
o belli olmuyor bende önceden öyle düşünüyordum.Mağazalarda 480p olan 4.5-5 inç telefonlardan bazılarını inceledim.Öyle pikseller felan belli olmuyor.Ekran parlaklılarınıda değiştirerek baktım.Gayet iyiydi.İncelemek gerekli.Neden öyle bilmiyorum artık geliştirdiler galiba.Igrencmis 480p nedir ya 5 inç ayıp valla pixelleri sayicaz galiba