BLasTeaR
Üye
İDM'yle denedin mi?
Kardeş indirmeyi öyle yaptım zaten, arkadaş Torrent'e yükleyip paylaşmamı istiyor.
İDM'yle denedin mi?
Yok Ben Arkadaşa Sordum İDM 'yle denedin mi diye
Bende normal internet yok telefonun internetini kullanıyorum hızım da düşük olduğundan 600 mb a gelmeden hata veriyor Arkadaş sağolsun dosyayı indirip torrente çevirip bana linki verecek bende mediaget aracılığı ile torrent dosyasını indireceğim ancak torrent ile sıkıntı yaşamadan indirebiliyorumYok Ben Arkadaşa Sordum İDM 'yle denedin mi diye

Yok Yani Torrent Olmasına Gerek Yok Hızlı Olsun Yeter.

Euro Truck Simulator 2 oyunun TSM haritasıdır çok büyük ve geniş bir haritadır oyunu oynuyorsanız tavsiye ederim, süper bir oyun ve harita ekidirDosya Neki Belki İş Görür![]()

O Link Deil Tracker Kardeş Hızlı İndirmek İçin Sadece Tavsiye EttimÖncelikle, verdiğin linki bir kontrol etsen iyi olur, bozuk/çıkık/kırık.
Sonra, bir şeyi üslendiysem ötesini kurcalamam, yapar geçerim.
Allah razı olsun kardeşim çok sağol gerçekten sana da zahmet veriyorum yaaaÖncelikle, verdiğin linki bir kontrol etsen iyi olur, bozuk/çıkık/kırık.
Sonra, bir şeyi üslendiysem ötesini kurcalamam, yapar geçerim.

bende 92 . seviyedeyim 1.15.1.1s sürüm kullanıyorum rusya haritası var 21 tane dlc var 15-20 tane mod var ama TSM son versiyon uyumlu haritada güzel olunca oyun bozulmuyo sadece bazı modlar ile çakışıyo onları da deneye deneye bulup çözüyom sorunuOyun Varda Baya Bi Mod Var.Şimdi Bozmayım Oyunu
O Link Deil Tracker Kardeş Hızlı İndirmek İçin Sadece Tavsiye Ettim

Aynı Gta Sa'ya Mod Yüklemek GibiAllah razı olsun kardeşim çok sağol gerçekten sana da zahmet veriyorum yaaa
bende 92 . seviyedeyim 1.15.1.1s sürüm kullanıyorum rusya haritası var 21 tane dlc var 15-20 tane mod var ama TSM son versiyon uyumlu haritada güzel olunca oyun bozulmuyo sadece bazı modlar ile çakışıyo onları da deneye deneye bulup çözüyom sorunu![]()

hemen hemen öyleAynı Gta Sa'ya Mod Yüklemek Gibi![]()
Ama gerçekten güzel oyun ve süper harita yani , Allah razı olsun @Sailfish kardeşime de çok sıkıntı verdim bugün 
hemen hemen öyleAma gerçekten güzel oyun ve süper harita yani , Allah razı olsun @Sailfish kardeşime de çok sıkıntı verdim bugün
![]()

çok sağol kardeşim Allah razı olsunRica ederim..
(biraz uzadı sebebini Pm olarak yolluyorum)
Buyur bakalım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

çok sağol kardeşim Allah razı olsun![]()

şuan için indirme başlamadı ama hallederim inşallahRica ederim ne demek, yalnız önce bi bak test et çalışıyor mu da, sonra teşekkürün boşa gitmesin
Gerçi bi sorun olacağını sanmıyorum ama![]()
yine de çok ama çok teşekkür ederim 
şuan için indirme başlamadı ama hallederim inşallahyine de çok ama çok teşekkür ederim
![]()

Ufak bi hata olmuş, linki hemen yeniliyorum.![]()
Beklemedeyim