Pc'de olanlar bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Pc'de olanlar bakabilir mi?
Arkadaşlar elimde bi dosya linki var 699mb büyüklüğünde, pc de olan arkadaşlar bu dosyayı indirip torrent e yükleyip torrent dosyasını bana gönderebilir misiniz acaba?

dosya linki;

Şimdiden teşekkürler :tebessüm:

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar elimde bi dosya linki var 699mb büyüklüğünde, pc de olan arkadaşlar bu dosyayı indirip torrent e yükleyip torrent dosyasını bana gönderebilir misiniz acaba?

dosya linki;

Şimdiden teşekkürler :tebessüm:

Ben de ..

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Anlayışına teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Buyur, tam 30 dakika da

Kardeş Allah razı olsun ellerine sağlık lakin linki qfs veya mediafireye upload eder misin sana zahmet :(
torrent değil galiba link ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kardeş Allah razı olsun ellerine sağlık lakin linki qfs veya mediafireye upload eder misin sana zahmet :(
torrent değil galiba link ?

ahh dikkat etmedim :ah
Turbobit sandım yaa, çok özür dilerim nereye istiyorsun söyle hemen yükleyeyim? :!!!:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
estağfirullah kardeşim verdiğim linkteki 699mb lık dosyayı indirdin ya bunu torrent dosyasına çevirip qfs veya mediafire'ye upload edersen sevinirim :) sana da çok zahmet verdim yaa :züü:

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
estağfirullah kardeşim verdiğim linkteki 699mb lık dosyayı indirdin ya bunu torrent dosyasına çevirip qfs veya mediafire'ye upload edersen sevinirim :) sana da çok zahmet verdim yaa :züü:

Önemli değil, ben yanlış anlamışım.
Başladım bu arada, bitince linki paylaşırım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Qfs'ye upload edemezsin , çünkü dosya boyutu büyük. Mediafire ile dene.

saitemre123

saitemre123

Üye
İDM'yle denedin mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt