Forum Öldü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
emek hırsızlığı olmuyor mu bu? tamam paylaşılır ama özgün olur biraz. direk olduğu gibi almak emek veren insanların emeklerine saygısızlıktır.
Sende haklı sayılırsın o konuda. Ama forumun şu an haber konusunda pek başarılı olduğu söylenemez. Senin bahsettiğin gibi konu açmayı düşünen de pek yok. O yüzden ya forumda bu tarz konulara izin verilecek ya da maxicep haber konusunda bir tık geride kalacak rakiplerine göre. Tartışmaya devam etmenin de bi anlamı yok konuda, zaten birazdan adminlerden biri gelip kapatır konuyu.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., 0MG90, YaşlıTaşCocuk54 ve 1 kişi daha
Baydırman

Baydırman

Moderator
Sende haklı sayılırsın o konuda. Ama forumun şu an haber konusunda pek başarılı olduğu söylenemez. Senin bahsettiğin gibi konu açmayı düşünen de pek yok. O yüzden ya forumda bu tarz konulara izin verilecek ya da maxicep haber konusunda bir tık geride kalacak rakiplerine göre. Tartışmaya devam etmenin de bi anlamı yok konuda, zaten birazdan adminlerden biri gelip kapatır konuyu.
forumda tartışmak yasak değilki :)
sevgi saygı çerçevesi içinde tartışmanın hiç bir sakıncası yok
iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
forumda tartışmak yasak değilki :)
sevgi saygı çerçevesi içinde tartışmanın hiç bir sakıncası yok
iyi forumlar
Tartışmak yasak değil tabi ama konunun sonunda ne olacağı belli yine boşa tartışmış olucaz :) İyi forumlar...

mürteza16

mürteza16

Üye
Eskiden çok tartışırdım. Şimdi kısa kesiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., asigsasi ve B.A.R.O.N
mürteza16

mürteza16

Üye
Eski tartışmalarını bilen bilir :D Karşındaki yazmaktan bıkıyordu hatırlıyorum da :ehe
Nerde o eski günler. :ehe Ama adminler iyi dayandı. Bir türlü ban atmadılar. Çok gereksiz sebeplere ceza puanı verdiler. Tartışmalarda pm ile uyarıp geçtiler. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Nerde o eski günler. :ehe Ama adminler iyi dayandı. Bir türlü ban atmadılar. Çok gereksiz sebeplere ceza puanı verdiler. Tartışmalarda pm ile uyarıp geçtiler. :D
Şu an burda olmamız bir mucize :ehe

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ortalıkta adminde kalmadı artık online admin denilince aklımıza sadece 1 i geliyor. :)

mürteza16

mürteza16

Üye
O da nekstmen. :sirit: (Bunu görmesin :ehe)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., Nextman, The Shadow ve 1 kişi daha
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Sabah sabah foruma hareket geldi.

mürteza16

mürteza16

Üye
Ben varım ya ondandır. :sirit:

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54