Telefon Tavsiyesi Bu hafta aliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Desteklemiyor diye bişey yok android 5 te daha performanslı 64bit sadece o kadar 64 bit olup android 4. 4 olan çok cihaz sayarım hatta yeni çıkanlar hep öyle zaten o ön hazırlık cihaz güncelleme alıcak ve al sana 64bit
Desteklemiyor demem optimize edilmemiş. Android 5 ile 64bit işlemciler esas potansiyellerini kullanabiliyor. S400 ile S410 arasında benchmark ve incelemelere bakılırsa çok çok az fark var.
Ne Android 4.4 sistemi nede uygulamalar 64bit'i kullanıyor. 64bit'lerin asıl anlamı yani 4gb ve daha fazla ram desteklemesidir.
Şu anda bir 1gb ramlı ve Android 4.4'lü telefona 64bit göz boyamaktan başka bir şey değil.
Mesela intel 64bit işlemcileri için özel optimize edilmiş android kullanıyor ve uygulamalar bazında çoğu zaman uyumsuzluk çıkabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaş gpu sormuş burdan baksın anlıyorsa
Baktim GPU larin hangi islemcide hangi frekansta calistigi yaziyor yani anladigim bu
Desteklemiyor demem optimize edilmemiş. Android 5 ile 64bit işlemciler esas potansiyellerini kullanabiliyor. S400 ile S410 arasında benchmark ve incelemelere bakılırsa çok çok az fark var.
Ne Android 4.4 sistemi nede uygulamalar 64bit'i kullanıyor. 64bit'lerin asıl anlamı yani 4gb ve daha fazla ram desteklemesidir.
Şu anda bir 1gb ramlı ve Android 4.4'lü telefona 64bit göz boyamaktan başka bir şey değil.
Mesela intel 64bit işlemcileri için özel optimize edilmiş android kullanıyor ve uygulamalar bazında çoğu zaman uyumsuzluk çıkabiliyor.
EE o zaman t50 deki oyun performansınin ayni intouch 4 te var?

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
byAndroid

byAndroid

Üye
Hemen hemen aynı t50 ile t50 adreno305 var demi adrrno306 biraz daha iyi ondan

byAndroid

byAndroid

Üye
Biraz ongoruslu ol android 5le performans i daha gözle görülür olur farkı görürsün

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Peki ya alamazsa ki yurt dişi satisi yok cihazin sadece tr? Bence almaz
Android 5 gelir gelmez onu bilmem ama gelecekse 64bit anlamlı olabilir yoksa olmaz. Önceki avealar güncelleme aldımı bilen varmı?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Peki ya alamazsa ki yurt dişi satisi yok cihazin sadece tr? Bence almaz
Ben sadece android 5 alacağına inanıyorum belli olmaz ama t50 güncelleme aldı gerçi android deil stabilizite guncellemesiydi. Bekle bence avea yetkilileri açıklama yapacaktır yada sen sor yetkili birine

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Cihaz Zte'nin falan değil mi? Rom atarsın tamamdır. InTouch 4 veya Lumia diyorum o zaman.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Hayir hiçbiri almadi
O zaman o telefonu boşver. Hem telefonlar berbatmış(1 2 ve 3) hemde böyle destek vermiyorsa hiç hayır gelmez ondan. 1 sene sonra diyelim telefon yavaşladı yada kendin android 5 yüklemek istersin o zamanda custom rom bulamazsın.
Bence hiç bulaşma. ya lg'ye yönel yada lumia'ya.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Zenfone 4 güzel ekran ve flaş yönünden kötü birde kamera :D Taa aspalt 8 oynuyordu :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Ekran sorun değil. Kamera da güneşli de iyiymis yani. Ayrıca o incelemede fu ll grafikte
Ciddi misin full grafikte olduğundan :D abi ohaa zaten antutudan da yüksek aldı tel gerçi ona guvenmemek lazım ama iyi yani helal s3 miniden baya baya performanslı o zaman

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi misin fu ll grafikte olduğundan :D abi ohaa zaten antutudan da yüksek aldı tel gerçi ona guvenmemek lazım ama iyi yani helal s3 miniden baya baya performanslı o zaman
Çok ciddiyim vAllah a s3 mini her iki versiyonundan da iyi
Ciddi misin fu ll grafikte olduğundan :D abi ohaa zaten antutudan da yüksek aldı tel gerçi ona guvenmemek lazım ama iyi yani helal s3 miniden baya baya performanslı o zaman
Kardeşim az önce izledim. Asphalt 8 modern combat ve dead trigger 2 sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt