Telefon Tavsiyesi Bu hafta aliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bu hafta aliyorum
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum daha once de konu actim ama hayat iste durumlar değişiyor. Neyse konuya gelelim. En fazla 620 tlem var 1 kuruş arttiramam. Moto g ve diskavri istemiyorum. Kullanım günlük: vatsap müzik face twitter falan canim sikilinca asphalt 8 gibi oyunlar öyle yuksek 60 FPS falan istemiyorum ama mesela orta grafiklerdede kasmasin. Ha menüler de falan da kasmamasi lazim. Ve batarya 1 günü cikartsa yeter. Belirledigim telefonlar
- Asus zenfone 4
-Avea intouch 4
-Lg l70+( l fino)
-Lumia 820 veya 630.
Bu uzun yaziyi okudugunuz için teşekkürler. Başka önerisi olanlara acigim.

bulsssss

Üye
galaxy trend plus

0MG90

0MG90

Üye
İkinci el Zenfone 5 al bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki 820

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bencede bunların arsında senin için en uygunu 820.

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Aciklayabilir misiniz?
Saydığın kullanım şekline en iyi uyan 820. Menülerde kasmaz asphalt hiç sorun olmaz. Ve saydığın cihazlar arasında seni en uzun götürecek telefon bu. Ha 80₺ daha koysan üstüne 925 daha iyi olurdu.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tesekkur ederim ama düşünmüyorum.

2. El almayacagim. Sifir olarak tavsiyen nedir?

Kullanicisi misiniz?
N8 den sonra S3 aldım bir hafta kullanıp eşime verdim Lumia 920 aldım,yaklaşık olarak 1.5-2 sene kullandım şimdi çok şükür 1020 sahibiyim ve mutluyum, herkese mutluluklar dilerim:)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Saydığın kullanım şekline en iyi uyan 820. Menülerde kasmaz asphalt hiç sorun olmaz. Ve saydığın cihazlar arasında seni en uzun götürecek telefon bu. Ha 80₺ daha koysan üstüne 925 daha iyi olurdu.
Yalniz tek asphalt değil :D ama öyle çokta meraklisi değilim. Peki intouch 4 için ne dersin?

Emre

Üye
Temiz İkinci El Lumia 1320 Araştır,
Sıfır Zenfone Olabilir..

byAndroid

byAndroid

Üye
İn touch 4. Hocam kesinlikle

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Yalniz tek asphalt değil :D ama öyle çokta meraklisi değilim. Peki intouch 4 için ne dersin?
Fiyatına göre özellikleri iyi gibi ama bir iki yerde okuduğuma göre aveanın telefonları çok sorunluymuş. Genel olarak tavsiye edilmiyor. Bilemedim.

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
  • Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bnce intouch alma zte üretiyor sorunlu olur daha önce zte nin telefonu Vodafone 945 kullanmış biri olarak söylüyorum güncelleme de bekleme fazla intouchdan zenfone 5 alabilseydin iyi olurdu

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Şöyle in touch 3 ve gerisi öyle çok kötü elime alıp baktım berbat herşeyiyle arayüz falan da kötü
Ama in touch 4 çok hoşuma gitti niye dersen tasarım olarak iyi kağıt üzerinde ki özelikleri de çok hoş tek arayuzden korkuyorum ben. Geri kalan cok iyi 64bit islemci gpu falan çoğu oyunu oynarsın. 1 yerine 2gb ram olaydı tadından yenmezdide böyle de olur

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şöyle in touch 3 ve gerisi öyle çok kötü elime alıp baktım berbat herşeyiyle arayüz falan da kötü
Ama in touch 4 çok hoşuma gitti niye dersen tasarım olarak iyi kağıt üzerinde ki özelikleri de çok hoş tek arayuzden korkuyorum ben. Geri kalan cok iyi 64bit islemci gpu falan çoğu oyunu oynarsın. 1 yerine 2gb ram olaydı tadından yenmezdide böyle de olur
O 64bit işlemci sadece reklam amaçlı kullanılmış. Android 4.4 64bit desteklemiyor yani hiç bir avantajı yok.
Kağıt üstünde iyi gözüküp gerçek hayatta dandik çıkan çok cihaz var.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye

Arkadaş gpu sormuş burdan baksın anlıyorsa

byAndroid

byAndroid

Üye
Desteklemiyor diye bişey yok android 5 te daha performanslı 64bit sadece o kadar 64 bit olup android 4. 4 olan çok cihaz sayarım hatta yeni çıkanlar hep öyle zaten o ön hazırlık cihaz güncelleme alıcak ve al sana 64bit

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Temiz İkinci El Lumia 1320 Araştır,
Sıfır Zenfone Olabilir..
Teşekkür ederim ama ikisinide almam
Desteklemiyor diye bişey yok android 5 te daha performanslı 64bit sadece o kadar 64 bit olup android 4. 4 olan çok cihaz sayarım hatta yeni çıkanlar hep öyle zaten o ön hazırlık cihaz güncelleme alıcak ve al sana 64bit
Snapdragon 410 yeni olduğundan galiba uyumsuzluk sorunları cekiyormus. Misal asphalt8 kasiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt