Bu son olsun bu son !

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    13
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bu son olsun bu son !
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir zaman önce krampon seçimi için sizlere başvurmuştum. Belki inanmayacaksınız ama tam 3 kere değişim yaptım. En son sinirlendim ve para iadesi aldım. Aldığım yer ile ilgili bir sıkıntı yoktu , hatta gayet de iyi davrandılar ama bir şekilde uğraşamadım ve vazgeçtim. Şuanda kesin olarak bu 2 ayakkabıdan birini alacağım. Sizce hangisini alayım ?

1.) Nike Erkek Krampon Mercurial Victory V CR FG Black

2.) Nike Erkek Krampon Mercurial Victory V FG Red

Düzenleme : Pembe forma ve short giyeceğim.

The Shadow

The Shadow

Üye
Kırmızı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Pembe forma ve şortla iyi gider :ehe
Haklısın. Şu sınavlar elimi kolumu bağlıyor. Sipariş vereceğim , sorun çıkacak sonra uğraşamayacağım. Biter bitmez siparişi veriyorum. Hatta belki bitmeden de alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Baydırman

Baydırman

Moderator
2

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Siyah rengi çok severim ama 2 diyorum, 1 hoşuma gitmedi

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Siyah

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bana Sorarsan Her Zaman Siyah Boyanması Vs Filan En Avanjtalısı

• Beğen
maviyesil1

maviyesil1

Üye
sen en iyisi sorma. cunku ilk seferde 3 kere degisim yapmissin bu sefer yine alamican gibi halen o meshur macta oynamadin mi? :ehe
uzun zaman oldu. 2014 te oynucaktin 2015 girdik.....

• Beğen
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
siyah

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
sen en iyisi sorma. cunku ilk seferde 3 kere degisim yapmissin bu sefer yine alamican gibi halen o meshur macta oynamadin mi? :ehe
uzun zaman oldu. 2014 te oynucaktin 2015 girdik.....
Aynen hocam. Maç iptal oldu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
oynuyacagin mactan 1 gun once ayakkabiyi alinir. maca cikilir. sonra temizleyip begenmedim diye iade adilir. ayakkabi belese kullanilir.
:ehe

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
oynuyacagin mactan 1 gun once ayakkabiyi alinir. maca cikilir. sonra temizleyip begenmedim diye iade adilir. ayakkabi belese kullanilir.
:ehe
Öyle bir insan değilim. Neticesinde hak yemiş olmak istemem , varsın onlar yesin , benim karakter anlayışıma ters.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
girgirina takildim zaten. bu dogru olmaz

maviyesil1

maviyesil1

Üye
ikisinide begenmedim. uzgunum yardimci olamicam. giymicegim tipteki ayakkabilar icin bunu al diyemem. bana ters. hangisini begendiysen onu hemen al. sonra numarasi kalmamis diye uzulmeni istemem.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide begenmedim. uzgunum yardimci olamicam. giymicegim tipteki ayakkabilar icin bunu al diyemem. bana ters. hangisini begendiysen onu hemen al. sonra numarasi kalmamis diye uzulmeni istemem.
Eyvallah kardeşim , sağ ol. Önerdiğin bir model var mı senin ?

maviyesil1

maviyesil1

Üye
mesajimda belirtigim gibi yorum yapamam. kafani karistirmak istemem. onceki mesajimi dikkatli okumadin...
mesajini simdi farkettim. bu islerde hic iyi degilim. markakara takilmiyorum. alicagim ayakkabi icin hic dusunmem. magazaya girmem 2-3 ayakkabi deneyip begenmem veya almak icin en fazla ben diyeyim 3 sen 5 dakkika de fazla surmez alisverisi hic sevmem. 6. dakikada kendimi mazanin disina atarim. ayakkabiyi ya almisimdir veya almamisimdir. cok sikilirim bu konularda ayrica tercihlerimdende hic pisman olmadim bu gune kadar. alisveris mekanlarinda boguluyorum hissi icindeyim. marka model soyleyemicem. kusura bakma...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
mesajimda belirtigim gibi yorum yapamam. kafani karistirmak istemem. onceki mesajimi dikkatli okumadin...
mesajini simdi farkettim. bu islerde hic iyi degilim. markakara takilmiyorum. alicagim ayakkabi icin hic dusunmem. magazaya girmem 2-3 ayakkabi deneyip begenmem veya almak icin en fazla ben diyeyim 3 sen 5 dakkika de fazla surmez alisverisi hic sevmem. 6. dakikada kendimi mazanin disina atarim. ayakkabiyi ya almisimdir veya almamisimdir. cok sikilirim bu konularda ayrica tercihlerimdende hic pisman olmadim bu gune kadar. alisveris mekanlarinda boguluyorum hissi icindeyim. marka model soyleyemicem. kusura bakma...
Sorun değil , teşekkürler.