Öneri Android Gamepad Bağlama

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
gamepad (ler)im 2 tane 1 tanesi çoğunlukla çantamda taşıdım iPega 9025 controler ve Snopy in bir direksiyon seti (analog stickli)

unknow olarak görünmesinin sebebi android ile tam bir uyumu yok yani snopy direksiyon setim gibi çok önemli değil tek fark bazı oyunlarda kendisi otomatik bağlanıyor ve ayarlanıyor

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
Tamam soğol benim ps3 kolu almam lazım sahibinden.com da 40 liraya kutulu kollar var ne düşünüyorsunuz

Nucleus

Üye
Webteknodaki adam minigore2 oynayabiliyor ama benim kol oynatmıyor. Benim kol ile hiçbir oyun oynanmıyor. Sixaxis controller benim kolu görmüyor. Uygulama filan varmı bunu çözebilecek.
Kardeş sixaxis sitesinden pc için programı indir kablo ile pc ye bağla programı aç programda bir mac adresi yazmanı isteyecek telefonda programı aç altta yazar 45:AD:..... diye devam eder bunu yaptinmi kol bağlanır ama desteklemeyen oyunlar için kendin profil olusturman lazım kolay gelsin

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sixaxis sitesinden pc için programı indir kablo ile pc ye bağla programı aç programda bir mac adresi yazmanı isteyecek telefonda programı aç altta yazar 45:AD:..... diye devam eder bunu yaptinmi kol bağlanır ama desteklemeyen oyunlar için kendin profil olusturman lazım kolay gelsin

Dediklerin bi sitede anlatılıyor mu
gamepad (ler)im 2 tane 1 tanesi çoğunlukla çantamda taşıdım iPega 9025 controler ve Snopy in bir direksiyon seti (analog stickli)

unknow olarak görünmesinin sebebi android ile tam bir uyumu yok yani snopy direksiyon setim gibi çok önemli değil tek fark bazı oyunlarda kendisi otomatik bağlanıyor ve ayarlanıyor

iPega bizim ülkede satılmıyor galiba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Dediklerin bi sitede anlatılıyor mu

iPega bizim ülkede satılmıyor galiba
hayır malesef ama eğer 18 yaşında iseniz yada 18 yaşında size kefil olabilecek birisi varsa aliexpress den alabilirsiniz tek kötü tarafı 1 ayı geçkin zamanda gelmesi ama ürün orijinal çıkıyor

99sago99

Üye
    Konu Sahibi

OLMUYO BAĞLIYORUM PC YE KOLU AÇIYORUM PAİR TOOL U NO DEVİCES FOUND DİYOR

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sixasis sadece ve sadece dualshock 3 ile çalıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bana türkiyede satılan ve androide bağlayıp oynayabilceğim bir kol önerirmisin(en ucuzunu)
güzel olarak logitech f710 var ben ony alacaktım otg kablosuyla uğraşmamak için almadım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
daha ucuzları yok mu
goldmasterın falan var ama fazla kaliteli değil yani 15-20 lira gibi fiyatı var
ben çinden getirmek uzun süreceğinden f710 alacaktım sırf dongle kullandığı için almadım (yani kablosuz olmasına rağmen bir nano alıcı var bunu otg ile bağlamak gerekiyor )
kablosuz istiyorsan (bluetooth veya wifilı (tavsiyem bluetooth veri gönderilmediği için geçikme yok wifidan tek dez avantajı 10 metreden sonra çekmiyor telefonun yanına bulunduğu için sıkıntı değil) biraz pahallı
kablolu olması sıkıntı değilse snopy nin bazı gemepadleri var ama tanımayabilir

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
goldmasterın falan var ama fazla kaliteli değil yani 15-20 lira gibi fiyatı var
ben çinden getirmek uzun süreceğinden f710 alacaktım sırf dongle kullandığı için almadım (yani kablosuz olmasına rağmen bir nano alıcı var bunu otg ile bağlamak gerekiyor )
kablosuz istiyorsan (bluetooth veya wifilı (tavsiyem bluetooth veri gönderilmediği için geçikme yok wifidan tek dez avantajı 10 metreden sonra çekmiyor telefonun yanına bulunduğu için sıkıntı değil) biraz pahallı
kablolu olması sıkıntı değilse snopy nin bazı gemepadleri var ama tanımayabilir

Bende de axcess var da işte böyle bilinmedik markalara da güvenemiyorum senin test ettiğin varmı böyle kontorland snopy filan. Galiba en iyisi yine Dualshock 3 :)
bu bluetooth lu sixaxis veya usb bt 2015 görürmü

Takipçi Satın Al

Üst Alt