yılbaşında hindi yemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
yılbaşında hindi yemek
caiz mi :hmmm

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Caiz değil.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve ModX
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hindiyi eğer yılbaşı diye yiyorsan hırıstiyanlar gibi davrandığın için değil tabi ki. Ama başka bir günde sırf evinde yemek olsun diye yiyorsan caiz tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: csbaz, YaşlıTaşCocuk54 ve ModX
SHS

SHS

Üye
Şimdi ben günaha mı girdim :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Taklitçi bir millet olduğumuz için bize caiz :D

Gerisini boşverinde, Kurbanda hayvan sever geçinip, hayvan kesilmesine katliam diyenler hindi kesilmesine neden ses çıkarmıyor :hmmm
Gerçi hepsi yılbaşına hindi dolma yapmayla meşgul oldukları için konuşmaya fırsat kalmıyordur :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve YaşlıTaşCocuk54
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ya ben şu konuyu bi anlamadım adamlar bizim ne kurban ne ramazan bayramımızı kutluyor biz ise resmen onların bi taraflarını öpmedigimız kaldı ne hindisi bırak ya sen hindiyi o akşam yemeyeceksin kardeş sen müslümansan muslumanligini bileceksin daha müslümanlara göre yılbaşı ne zaman bilmezken şu adamların gününü kutlamaktan ne zevk alıyorsunuz.yazık ya bu herkes için geçerli kimse üstüne alınmasın :bann:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya ben şu konuyu bi anlamadım adamlar bizim ne kurban ne ramazan bayramımızı kutluyor biz ise resmen onların bi taraflarını öpmedigimız kaldı ne hindisi bırak ya sen hindiyi o akşam yemeyeceksin kardeş sen müslümansan muslumanligini bileceksin daha müslümanlara göre yılbaşı ne zaman bilmezken şu adamların gününü kutlamaktan ne zevk alıyorsunuz.yazık ya bu herkes için geçerli kimse üstüne alınmasın :bann:
Ben üzerime alındım..

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Maksat yala. alık olsun yozlaşma olsun 10 numaralar

SHS

SHS

Üye
Yılbaşı hristiyan bayramı mı :aha:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Önceki seneler için :hmmm
Mutemelen :hmmm

Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Ayrıca küçük bir not daha muharrem 1 yılbaşı olsa da muharrem ayı yas ayıdır. Kutlama yerine hüzün gereklidir bence.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yok Canım Ne Olacak Hatta Kurban Bayramındada 7 Kişi Hindiye Girersiniz Nolacak

98farom98

98farom98

Üye
Bide çıkarmışlar noel baba diye bi adam hey Allahım :)

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
sadece merak ettim. yediğiminden değil...

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
98farom98

98farom98

Üye
İşte bu :oke: nerede bunlar yok oldular :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt