Lumia 525 Batarya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 525 Batarya Performansı
Arkadaşlar tekrar merhaba hepinize. Uzun zamandır yazacaktım ama çok yoğundum. Benim malum 3 ay önce aldığım 525'in bataryası aşırı derece de az gidiyor. Ama şöyle; mesela ben bütün gün elime almayayım, pil tasarrufu açık, internet kapalı 3 gün gitti pil. Ama ne yazık ki 3G açık ve pil tasarrufu aktif, sonra hücresel veri aktif sabah 8'de söktüm, şu an şarjım %45 olmuş. Hatta kullanmadan önce bundan bir saat önce internet kapalı arka planda çalışan uygulama yokken şarjım %80'e inmişti. Arka planda uygulama koymaya korkuyorum şarjım bitecek diye. Pil yeni, hatalı olamaz. Ben olayı çözemedim. Sorun ne olabilir? Hani pfd diyecekseniz ondan önce de öyleydi. Ben çözemedim. Acaba yüksek değerli bir batarya temin edebilir miyim? Ya da bana harici şarj aleti önerebilecek? Hani günde en az iki üç kez şarj ediyorum. Bana en azından uygun fiyatlı bir power bank önerirseniz ( yüksek güçlü birşeyler lazım. Hani en az 3-4 şarj) onu alayım bari. Şimdiden teşekkürler:)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla bir önerim yok ama bence normal tüketim. Bende 920 varken de çok yerdi, 1520de açınca yiyor. Ben 1520 ile akşam eve rahat gelebilmeye bakıyorum, geliyorum da. Sizin bataryalar 1520nin yarısı kadar. Normal böyle şeyler

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben 3g nedir unuttum, 2g takılıyorum :)

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
ben 3g nedir unuttum, 2g takılıyorum :)

İnternetim hız sınırlamalı sınırsız. Bu yüksek 2g aşırı yavaş ve ben mecburi 3g açıyorum. Wifi hiç yok. O zaman ek batarya falan lazım olacak bu gidişle ama tak çıkar yapınca kadar harici bir şarj istasyonu almak daha iyi sanırsam.

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yüksek amperli pil bulabilir miyim? İmkanı var mı ya da tavsiye power bank söyleyecek birisi var mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Peki bu aleti nasıl şarj edebilirim? Ek bir şarj aleti mi lazım? Fiyatı çok uygun ama :). Öneri için :tşk: Galiba alıcam.
muhtemelen usb şarj kablosu çıkacaktır içinden, belki de prizlisi çıkar emin değilim. forumda kullananlar vardı bu modeli, onlar söyler hangi tip şarj kablosu çıkacağını :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
usb kablosu çıkıyor içinden normal usb girişli. Telefonunuzun şarj aleti ile rahatlıkla şarj edebilirsiniz. . Tavsiye ederim başarılı bir ürün...
yurt dışından daha ucuza tedarik edebilirsiniz. Orn =dx.com ama kargo Uzun sürer...

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
usb kablosu çıkıyor içinden normal usb girişli. Telefonunuzun şarj aleti ile rahatlıkla şarj edebilirsiniz. . Tavsiye ederim başarılı bir ürün...
yurt dışından daha ucuza tedarik edebilirsiniz. Orn =dx.com ama kargo Uzun sürer...

Mesela bir link atabilir misiniz acaba? Birse ne kadar doğru oralardan getirtmek? Ben hiç yurt dışından cihaz getirtmedim internetle. Garanti be olur bir güvenebilir miyim? Ucuz malın yahnisi iyi olmazsa uğraşmayayım diye soruyorum. Ama güvenirse sıkıntı yok :) Şarj aleti benim 0.800 mah. Bence yetmez öyle bir cihaza. Acaba Nokia ac 60 alsam yanına da yeter mi? :hmmm

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
tamamen güvenilir bir site. Power bankın input u 1.5a bende ac60e kullanıcısıyım. Bu şarj ile bu power bank tam uyumlu olur.
ucuz ama Orjinal mal. Hiç sıkıntı yaşamazsınız. Ama kargo 20-25 gün sürebiliyor...
ücretsiz kargo da cabası. Para birimini Sol üst köşeden değiştirebilirsiniz...

Rainesto

Rainesto

Üye
tamamen güvenilir bir site. Power bankın input u 1.5a bende ac60e kullanıcısıyım. Bu şarj ile bu power bank tam uyumlu olur.
ucuz ama Orjinal mal. Hiç sıkıntı yaşamazsınız. Ama kargo 20-25 gün sürebiliyor...
50 tl ucuzmuş ama kargo süresi sıkıntı

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler. O zaman ben yavaştan parayı karta atayım. Bu zaten anca gelir. Bunu sipariş edeyim. Biraz uzun sürer ama alalım bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Millet mavisi mi beyazı mı? İkisi de güzel göründü ana hangi renk daha kullanışlı?

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi

Dx.com da tam buna bakarken altta önerilerde bu çıktı.
Ben bunu daha çok beğendim kapasite olarak. Sizce de İyi mi? Değer mi ve çok mu büyük? Hani çantada devamlı duracak bir cihaz. Eğer İyi derseniz bunu alayım. Yoksa öbürünü alacağım. Bunun bataryası beni daha çık cezbetti. Özellikle 16000 mah olması yetti. Boyu biraz daha uzun ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer iyi derseniz alayım:)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Dx.com da tam buna bakarken altta önerilerde bu çıktı.
Ben bunu daha çok beğendim kapasite olarak. Sizce de İyi mi? Değer mi ve çok mu büyük? Hani çantada devamlı duracak bir cihaz. Eğer İyi derseniz bunu alayım. Yoksa öbürünü alacağım. Bunun bataryası beni daha çık cezbetti. Özellikle 16000 mah olması yetti. Boyu biraz daha uzun ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer iyi derseniz alayım:)
ustam 4tane pili yanyana koyunca 10400ma oluyor. 3+3tane pili üst üste koyunca 16a oluyor. Şarj etme imkanlarınız kısıtlıysa yani sürekli guce ihtiyacınız oluyorsa 16a daha mantıklı. Ama biliyorsunuz ki lityum pillerin ömürü kullanımın yanında zamana da bağlı. Yani bu Güç kaynağı siz hiç kullanmasanız bile bir sure sonra ölecek. Yani ben sizin yerinizde olsam 10.4a alırdım. 6-8 ay sonra da yine bi 10.4 a alırdım. Ama sizin için parası ağırlığı filan pek önemli değilse 16a alabilirsiniz. Sizin beğenmeniz herşeyden daha önemli tabii..
ayrıca 16a olanda çift guç çıkışı var. Bu da işinize yarayacaksa yine 16a size daha mantıklı olur...

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
ustam 4tane pili yanyana koyunca 10400ma oluyor. 3+3tane pili üst üste koyunca 16a oluyor. Şarj etme imkanlarınız kısıtlıysa yani sürekli guce ihtiyacınız oluyorsa 16a daha mantıklı. Ama biliyorsunuz ki lityum pillerin ömürü kullanımın yanında zamana da bağlı. Yani bu Güç kaynağı siz hiç kullanmasanız bile bir sure sonra ölecek. Yani ben sizin yerinizde olsam 10.4a alırdım. 6-8 ay sonra da yine bi 10.4 a alırdım. Ama sizin için parası ağırlığı filan pek önemli değilse 16a alabilirsiniz. Sizin beğenmeniz herşeyden daha önemli tabii..

Hani sabah söker akşama kadar kullanırım telefonu. O da anca 3-4 dayanıyor batarya düşük diye. E o zaman bana 10.4 yetiyor. Hani diğeri fazladan dayanıyor. Ben her türlü sömürürüm o bataryaları. Kullanımı sıkıntı yaratmazsa o zaman diğerini alırım. Biraz düşüneyim bakalım. O sırada da parayı yatırırım bankaya :) Sonucu yazarım buraya . Bu arada yardımlarınız için :tşk:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hani sabah söker akşama kadar kullanırım telefonu. O da anca 3-4 dayanıyor batarya düşük diye. E o zaman bana 10.4 yetiyor. Hani diğeri fazladan dayanıyor. Ben her türlü sömürürüm o bataryaları. Kullanımı sıkıntı yaratmazsa o zaman diğerini alırım. Biraz düşüneyim bakalım. O sırada da parayı yatırırım bankaya :) Sonucu yazarım buraya . Bu arada yardımlarınız için :tşk:
siz bunları yazdıkça anılarım canlanıyor :) Lumia 520 kullanırken bende 4 kere şarj ediyorudum şimdi 1 kere günlük yetiyor darısı başınıza :). Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@emz benim üvey evlat coştu :) Arka planda uygulama güncelleme yapıyor , oyun indiriyorum, internete giriyorum ve 34 dakikada % 1 düştü pil yüzdesi.
Üvey evlat kendini 1320 sanıyor galiba:kop2:

• Beğen
Tepkiler: lazye

Üst Alt