Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Biz ne muhabbetler yaptık ban gelmediBu sefer şaka bi yana gerçekleşti![]()

Biz ne muhabbetler yaptık ban gelmediBu sefer şaka bi yana gerçekleşti![]()

Benim konumda da üye olmayanlar mesaj yazıyordu tartışma çıkmasın uzatmayin dedim gittim konu kapanmış [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]Üye olmayanlar bozmasa olayi iyi olurdu
Bizim bi sucumuz yok kadir abi hemen atma sucu ustumuzeDikkate alır mısınız bilmem ama bir önerim var çeteyi yöneten arkadaşlara ya şikayet edin konu kapansın ya da herkes bu çeteye dahil olsun. Diğer türlü çok kişinin başı ağrır...
Şimdi o filmlerin de gerçek olma ihtimalinin bulunduğunu anladımaynn ban gelmez bu muhabbetten
bu arada eski cüneyt arkın filmlerindeki gibiyiz 2-3 kişi tüm ülkeyi yok ediyor filan![]()

Kadir abi suç sizde demedi :mad:Bizim bi sucumuz yok kadir abi hemen atma sucu ustumuze
Şimdi o filmlerin de gerçek olma ihtimalinin olduğunu anladım![]()

Onu adminlere anlatBenim konumda da üye olmayanlar mesaj yazıyordu tartışma çıkmasın uzatmayin dedim gittim konu kapanmış [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
O baska cetede olur ama bu cete zor birazaynn ban gelmez bu muhabbetten
bu arada eski cüneyt arkın filmlerindeki gibiyiz 2-3 kişi tüm ülkeyi yok ediyor filan![]()
30dk kapatildi konuHem yasli hem tas hem çocuk nasil oluyorsun gereksizlerin adamiSuçu olanlar belli zaten ben uzatmayin dedim maxicepten çıktım 3,4 sayda daha mesaj yazılmış konu kapanmış

Kimseye suçlu demedim.Bizim bi sucumuz yok kadir abi hemen atma sucu ustumuze
Bi yerlerden gene bana taş atılıyor sanırımO baska cetede olur ama bu cete zor biraz30dk kapatildi konu

bu çeteye saldırı yapmama kararı aldık ama eski düşmanın hala saldırıyorO baska cetede olur ama bu cete zor biraz30dk kapatildi konu

Sagopa nın şarkısında geçiyordu cok beğendimHem yasli hem tas hem çocuk nasil oluyorsun gereksizlerin adami![]()
:hımm enteresanSagopa nın şarkısında geçiyordu cok beğendim
Kim o bide düşman ilan edildibu çeteye saldırı yapmama kararı aldık ama eski düşmanın hala saldırıyor![]()
Tm kadir abi bi an bize diyon sandimda ondan yazdim yanlis anlasilma pardonKimseye suçlu demedim.

istersem kapatılır hemenO baska cetede olur ama bu cete zor biraz30dk kapatildi konu