birbirlerine laf atıyorlar biz de izliyoruz işteNasıl eğleniyorsunuz yahu ortam çok gergin.
Artık böyle mi eğleniliyor yoksa?![]()

Ne demej istediğini anlayamadımBen fırtınası eserse ne yapacağız![]()
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım.Selam bu arada AnılımHer kurala uymayan asilacak oda olmassa ceza niyetine ayagi kolu kirilicak

Valla onu gergin olanlar düşünsün biz gayet rahatızNasıl eğleniyorsunuz yahu ortam çok gergin.
Artık böyle mi eğleniliyor yoksa?![]()

Muhabbet edelim konusunun rekorunu kıramaz 2 saatte 100 sayfa az değilBu arada konu rekor kiracak

Ban yazıcaktımNe demej istediğini anlayamadım
Yok ya gelmez ban man. Gelirse de eseceği kişiler belli sen rahat olBAN fırtınası eserse ne yapacağız![]()

Bozanlara allah razı gelmez inşallah benim konumuKonuyu siz bozuyonuz arkadaslar biz kendi aramizda geyik yapiyoruz lutfen bunuunutmyalim
Bu sefer şaka bi yana gerçekleşti@The Shadow Herkes gazabımızdan korksun![]()

aynn ban gelmez bu muhabbettenYok ya gelmez ban man. Gelirse de eseceği kişiler belli sen rahat ol![]()
![]()

Herkes buraya üye olursa çete olmaz çete toplulukta azınlık demektirDikkate alır mısınız bilmem ama bir önerim var çeteyi yöneten arkadaşlara ya şikayet edin konu kapansın ya da herkes bu çeteye dahil olsun. Diğer türlü çok kişinin başı ağrır...