Öneri Lg Türkçe Rom tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Lg Türkçe Rom tavsiye
Merhabalar 2 yıldır lg l9 kullanıyorum ama son zamanlarda telefon çok kasmaya başlamıştı, bende telefonu formatladım ama bir süre sonra yine telefon kasmalara başladı.Sizden isteğim şöyle telefonu yormayan Türkçe dil seçeneği olan ayrıca hafıza sorunumu çözecek (2gb) uygulamaları ve dataları otomatik sd karta kuran rom tavsiye edermisiniz....

aalpeer01

aalpeer01

Üye
S.a kusura bakma hocam ben sana yardımdan çok soru soracam elimde g2 var uygulama listesinde root diye bi uygulama yüklü ikinci el aldım telefonu acaba rootlu mu bu telefon

UpOneTR

UpOneTR

Üye
S.a kusura bakma hocam ben sana yardımdan çok soru soracam elimde g2 var uygulama listesinde root diye bi uygulama yüklü ikinci el aldım telefonu acaba rootlu mu bu telefon
Uygulamanin fotosunu at

aalpeer01

aalpeer01

Üye

UpOneTR

UpOneTR

Üye
O ne la oyle
Telefonu bi fabrika ayarlarina dondur bakim gitcekmi hic gormedim bu uygulamayi.superSU ya da superuser diye bi uygulama olur ROOT erisimi icin

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
O programi normal yoldan kaldiramiyorsan teli rootla root exlorer prosunu kur ilk once system/app
System/privapp
Klasirlerine bak oralarda yoksa
Data/app klasorune bak bul ve sil

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O ne la oyle
Telefonu bi fabrika ayarlarina dondur bakim gitcekmi hic gormedim bu uygulamayi.superSU ya da superuser diye bi uygulama olur ROOT erisimi icin

Supersu olmasina gerek yok farkli uygulamalarda root yetkisi veriyor.
Arkadaşın teldede root yetkisi veren farklı bir uygulama vardı.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
k bakmayın dün telden yazamadım tekrar hocam bi tek o program var sorun yaratır mı ki ilerde root tan anlamıyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
k bakmayın dün telden yazamadım tekrar hocam bi tek o program var sorun yaratır mı ki ilerde root tan anlamıyorum

Sorun olmaz root yetkisi varsa root gerektiren uygulamalarıda kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: xlalper
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
telefonun vroot programı ile rootlanmış sendeki root yönetici program kinguser programıdır bunu programı ayarlarından kaldırabilirsin ayrıca telefonu rootlu kullanmak istiyorsan mutlaka supersu yüklemeni tavsiye ederim...

• Beğen
aalpeer01

aalpeer01

Üye
telefonun vroot programı ile rootlanmış sendeki root yönetici program kinguser programıdır bunu programı ayarlarından kaldırabilirsin ayrıca telefonu rootlu kullanmak istiyorsan mutlaka supersu yüklemeni tavsiye ederim...
android kullanmadım hiç root ta bilmyorum program çince bildiğim tek ey symbianda cfw onun gibi bişey sanırım root ta :) dursun o zaman supersu yu netten indirp kurabilrim demi

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
android kullanmadım hiç root ta bilmyorum program çince bildiğim tek ey symbianda cfw onun gibi bişey sanırım root ta :) dursun o zaman supersu yu netten indirp kurabilrim demi
o çince programı uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin , root dediğimiz olayda sistem dosyalarına erişim iznidir ayrıca supersu yu googleplay yada başka bir siteden indirip kurabilirsin...

• Beğen

Üst Alt