GM Discovery Elite Kasa Açıldı :(

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Elite Kasa Açıldı :(
Beyler öncelikle s.a.Problemim sistem falan değil, kasa açıklığı.Dışarıda cafede otururken yere düştü ve alt tarafı masanın ayağına vurdu.
Elime aldığımda ise alt tarafta açıklık olduğunu farkettim.Cihazıda ocağın 20 sine kadar elden çıkarmam lazım.Fiyatını ne kadar etkiler ve nasıl çözebilirim bu sorunu?İyi Forumlar.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Resmini çekip atabilirmisin?

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
durum böyle.

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Aynen garantiye verecem yakın zamanda

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Başka çözüm yolu yokmu şimdilik gözükmemesi için

KayraBey

KayraBey

Üye
Satacak mısın telefonu?

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Satacak mısın telefonu?
Evet abi iphone 6 ya gececem bunun parayla (üstüne ipad miniyide satacam) biraz daha para ekleyip Laptop alacam.Eliteden bıktım abi sözünde durmuyor adamlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Evet abi iphone 6 ya gececem bunun parayla (üstüne ipad miniyide satacam) biraz daha para ekleyip Laptop alacam.Eliteden bıktım abi sözünde durmuyor adamlar.
Bu şekilde satmak alanı kandırmak olur. Bence düzelttir öyle sat.

Bende 32gb modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Kendime göre değiştirdim fıstık gibi oldu.

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Abi zaten belirttim ya çözüm yolu bulamazsam garantiye verip satacam diye ve yol gözükmüyor başka galiba.Garantiye gidince ne dicekler acaba gene 'kitkat la düzelir' mi dicekler.

KayraBey

KayraBey

Üye
Ne gibi sıkıntı var senin telefonda?

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Abi zaten belirttim ya çözüm yolu bulamazsam garantiye verip satacam diye ve yol gözükmüyor başka galiba.Garantiye gidince ne dicekler acaba gene 'kitkat la düzelir' mi dicekler.
kasa açıklığından bahsediyorsun sonra kitkat diyorsun.. servis anlayıp kullanıcı hatası demezse yaparlar..

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
kasa açıklığından bahsediyorsun sonra kitkat diyorsun.. servis anlayıp kullanıcı hatası demezse yaparlar..
Adamların en sevmediğim yanı olan hataları kitkat la düzelecek diyolar ve vermiyorlar ya ondan dalga geçme amaçlı dedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt