Öneri galaxy s5 tasima sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s5 tasima sorunu
Arkadaslar hafıza kartı aldım fakat telefondaki uygulamalari hafiza kartına atamadim resimleri attım hem cihaz hemde hafıza kartinda gozukuyodu cihazdakini sileyim derken hepsi silindi uygulama var oyunlar var nasil tasirim onlari bi yardim bide bu s5 çok cok isınıyor yarim saat zombie wood oynuyorum telefonun ısısi bir anda %70 e kadar cıkıyor acaba pildemi telefondamı sıkıntı var anlamadım telefon yaniyor resmen normal 3 g ile internette geziyorum face twitter instagram falan %50 60 oluyor var bı sıkıntısı ama anlamadim giti yardim edebilcek olan varmı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Dosya taşıma işlemlerini cihazın kendi dosya yöneticisi ile yapabilirsin.
Farklı isteklerin için root gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dosya taşıma işlemlerini cihazın kendi dosya yöneticisi ile yapabilirsin.
Farklı isteklerin için root gerekiyor.
Nasil yapicaz kardes bunu ya internetten video muzikk falan indirdim hepsi telefon hafizasında

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Nasil yapicaz kardes bunu ya internetten video muzikk falan indirdim hepsi telefon hafizasında

Cihazında bulunan orjinal dosya yöneticisini aç ve indirdiğin dosyaları işaretleyip seçenekler tıkla ve taşı. Internetten indirdiğin dosyalar download klasöründe bulunur.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yaptim oyle de hem telefonda gozukuyor hdmde hafiza kartinda taşıdim resimleri sileyim dedim telefon hafizasindan baktim hafiza kartindakilerde silinmiş

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yaptim oyle de hem telefonda gozukuyor hdmde hafiza kartinda taşıdim resimleri sileyim dedim telefon hafizasindan baktim hafiza kartindakilerde silinmiş

Cihaz hafızasında görünen dosya pasiftir cihazı yeniden başlatıp bak bakalım dosyalar yine duruyormu? Duruyorsada hala cihaz hafızasında yer kaplıyormu?

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Evet kapliyor yeniden baslattım

Takipçi Satın Al

Üst Alt