Slayt yapmayi bilen varmi

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Slayt yapmayi bilen varmi
Sunum ödevlerim varda yardima ihtiyacim var konular elimde var sadece bir arkadas gelicek slayta dokucek yarına lazım [emoji17]

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
hicmi bilen yok en son 9da yaptim

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Ben yardım ederim

muhsin15

muhsin15

Üye
sadece resim alıp arkasına müzikmi koyulacak yoksa ince iş mi lazım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Powerpointte yapsana ne ugrasiyosun pc yok mu ?

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Powerpointte yapma derim ben hocalar basit buluyor ve hele hoca sana gıcıksa( yani hocayla aranız iyi değilse) bende olduğu gibi internetten bulup getirmişssin diyip kabul etmeyecektir.
Ben aradım kurcaladım en son prezei diye bi servisi buldum hem browserda hemde bilgisayara indirerek yapabilirsiniz, tek sorun slaytı açabilmek için programın yuklu olması gerekli.
Not: Üyelik sistemi slayt paylaşma vs vs slaytı buluta kaydedip istediğin bilgisayardan erişebilme 3D efektleri akıcılığı ve basit ara yüzü ile çok zevk veren bir uygulama
İşini görür diye düşünüyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Powerpointte yapma derim ben hocalar basit buluyor ve hele hoca sana gıcıksa( yani hocayla aranız iyi değilse) bende olduğu gibi internetten bulup getirmişssin diyip kabul etmeyecektir.
Ben aradım kurcaladım en son prezei diye bi servisi buldum hem browserda hemde bilgisayara indirerek yapabilirsiniz, tek sorun slaytı açabilmek için programın yuklu olması gerekli.
Not: Üyelik sistemi slayt paylaşma vs vs slaytı buluta kaydedip istediğin bilgisayardan erişebilme 3D efektleri akıcılığı ve basit ara yüzü ile çok zevk veren bir uygulama
İşini görür diye düşünüyorum
Powerpointte kendi temasini tasarlayip guzel bir sunum yapip onuda video seklinde kaydedebilir yapmasini bilirsen powerpoint her seyde yeterli olur

SHS

SHS

Üye
Bende üşeniyodum powerpointte hallettim

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Uygun fiyata yaparım.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bende power point yok 5 sayfalık müzik bile olmayan sıradan bir slayt lazım powerpoint yüklü birisi yapabilir mi bana

Takipçi Satın Al

Üst Alt