Top eleven cikcik okey vs

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
    Konu Sahibi
Top eleven cikcik okey vs
Arkadaşlar büyük ihtimalle konu kaldırılacaktır ama wp nin eksikliğini hissettirdiği en popüler oyunlardan top eleven okey plus 101okey plus cikcik okey gibi oyunlar hakkında bilgisi olan varmı gelecek mi yada bu uygulama yöneticilerine mail atsak bir şey elimize geçermi

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Atmalısın tabi

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
hakimnokta

hakimnokta

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben mail atarım ama kim adına şimdi mesela burada organize olup toplu birlik atsak fena olmaz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Ya siz sistemi kötülüyorsunuzda aynı zamanda gelişmesini isteyen kullanıcıların şevkini de kırıyorsunuz. Bu durumda ne oluyor sistemin gelişme ihtimali varken gelişmemesi sizin gibi sadece kötüleyip oturduğu yerden laf edenler, birlik olup gelişmesine katkıda bulunmak isteyenlerin şevkini kırmak. Madem sevmiyorsun sistemi madem kötülüyorsun kullanma abi sana zorla kullan diyen yokki. Ya kullan ya kullanma kullanmak zorundaysanda zorundalığın geçene kadar katlan. Nokia veya microsoft sana her hangi bir şeyin garantisini vermediki gelip laf ediyorsun.

• Beğen
zaakaan

zaakaan

Üye
Toplu bir mail atma durumu olursa bende dahil olmak isterim. Pek oynamam gerçi bu oyunları ama sisteme katkısı olacaksa destek olurum. :)

• Beğen
suleymaneser

suleymaneser

Üye
toplu bir mail atmanın soz konusu olacağını sanmıyorum milletin işi gucu olur. sen boşken ben meşgul olurum , sen meşgulken ben musait olurum once. bunu bi unut.
Sadece senin mail atman bile yeterli olacaktır, tabii ki oyun yapımcıları kullanıcı dostuysa, ki nynetin oyle olnadığını bilmeyeniniz yoktur sanırım..
Lumia 520 kullanıyorum çıkan ilk Windows 10 amiralini de alacağım çok memnunum androidin hantallığınıekeceğime uygulama gelmesini beklerim daha iyi.
not kullandığım son 5 telefonun 4ü nokia 2 si lumia :) lumia candır

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mail , twitter ve Facebook üzerinden bir organizasyon düzenleyebiliriz. Bu organizasyonda bulunmaktan keyif alacağım. (Sistemin gelişmesi ve yayılması için bu tip firmaların adım atmalarına vesile olmak lazım.)

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Çoğu oyun firması pek fazla sosyal medyayla ilgilenmiyor, mail belki olur ama sanmıyorum. Facebookta Windows Phone Kullanıcıları Klübü var bir oraya yaz derim belki düzenlenir bir etkinlik ama şöyle sorunlarda olacaktır;
1- Hangi oyunlar için hangi firmalara mail atılacak?
2- Ortak bir metin oluşturulması lazım ve herkesin bunu göndermesi lazım, ki gönderen sayısı artınca spam olarak bile algılanabilir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çok uzun zamandır Facebookun yüzüne bakmıyordum. Neyse bir uğrama zamanı geldi sanırım.
Çoğu oyun firması pek fazla sosyal medyayla ilgilenmiyor, mail belki olur ama sanmıyorum. Facebookta Windows Phone Kullanıcıları Klübü var bir oraya yaz derim belki düzenlenir bir etkinlik ama şöyle sorunlarda olacaktır;
1- Hangi oyunlar için hangi firmalara mail atılacak?
2- Ortak bir metin oluşturulması lazım ve herkesin bunu göndermesi lazım, ki gönderen sayısı artınca spam olarak bile algılanabilir.

1 İlgili firmaların mail , Facebook ve twitter hesaplarını buluruz. O yönden sıkıntı yok.
2 Mail , Facebook ve twitter için de ortak metin etkili olur. Aynı hesaptan sürekli bir kişi aynı maili atarsa spam algılama olabilir. Ama farklı mail adreslerinden aynı mailin gitmesi o etkiyi yapar mı bilmem?

• Beğen
suleymaneser

suleymaneser

Üye
Çok uzun zamandır Facebookun yüzüne bakmıyordum. Neyse bir uğrama zamanı geldi sanırım.

1 İlgili firmaların mail , Facebook ve twitter hesaplarını buluruz. O yönden sıkıntı yok.
2 Mail , Facebook ve twitter için de ortak metin etkili olur. Aynı hesaptan sürekli bir kişi aynı maili atarsa spam algılama olabilir. Ama farklı mail adreslerinden aynı mailin gitmesi o etkiyi yapar mı bilmem?

Bende o yüzden dedim ya sonuçta mesajlar noktasına virgülüne kadar aynı olursa spam olarak algılanıp okunmadan silinebilir.

• Beğen
hakimnokta

hakimnokta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bazı firmalara tek başıma mail attım ama sonuç olarak tek başıma bir şeye yaramıyor tekrar dönüş yapılmadı geri bildirim yapılmadı mesela mynetinde çok güzel uygulama ve oyunları mevcut ama wp ye gelen doğru düzgün bir uygulaması yok

afwerker

afwerker

Üye
101 okey için iletişime geçtim. Bu şekilde geri dönüş yaptılar.
Sayın Hasan Çelik,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Bu yönde diğer kullanıcılarımız da isteklerini sizin gibi bizimle paylaşmaktalar. Bu güzel önerinizi yazılım ekibimizle paylaşıyorum. En kısa süre içerisinde değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz.

Öneri, istek ve yorumlarınızın devam edeceğini umuyoruz :)

Saygılarımızla,
Ceren V.
başka e-posta yollamak isteyen olursa : [email protected]

• Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Microsoft çalışanı yine bana kızmış zaten ben s4 mini kullanıyorum ayrıyetten oyun sahiplerine lumıalara gelmesi için bnm kadar mail atmamıssındır

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Microsoft çalışanı olsam kaç yazar burda böyle şevk kıran başka yerdede aynısını yapar.

• Beğen
hakimnokta

hakimnokta

Üye
    Konu Sahibi
Topeleven in mail adresini bulamadım zaten ingilizcemde çok yok bilen varmı bunların iletişim adresini

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Microsoft çalışanı olsam kaç yazar burda böyle şevk kıran başka yerdede aynısını yapar.

Yahu sen ne saçmalıosun yazdım yorumda atmalısın demişim sanki ne yazmışım sanalda bile insanı sinir ediyorsun art niyetli çıkarımlarını kendine sakla dışa vurma

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yahu sen ne saçmalıosun yazdım yorumda atmalısın demişim sanki ne yazmışım sanalda bile insanı sinir ediyorsun art niyetli çıkarımlarını kendine sakla dışa vurma

Art niyetli çıkarım vay be :D

hakimnokta

hakimnokta

Üye
    Konu Sahibi
Peakgames geri dönüş yaptı oyunlarımız geliştirme aşamasında diyor asılın derim

Takipçi Satın Al

Üst Alt