Telefon Tavsiyesi S4 mini mi satıp çok ucuz ve iyi olan bu türk telefonunu almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
800 den aşağı satmayı düşünmüyorm telefona gözüm gibi bakıyorum taş kapklama kapak aldım 50 TL ye daha hiç bi çizk yok .

bu arada satacak müşteri buldum arkadşıma 78o liraya ama bakalım daha karar vermedim s4 mini yi herkes satma diyo bide kardeşlerim şuara "VİCTOR V2" diye bi telefoun araştriyorum hoşuma gitti beyendim ve bide "READER P8" ÖZELLİKLE BU TELFONA bittim satıp bu ikisinden birini almalımıyım kankalar ne dersiniz ?

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
800 den aşağı satmayı düşünmüyorm telefona gözüm gibi bakıyorum taş kapklama kapak aldım 50 TL ye daha hiç bi çizk yok .

bu arada satacak müşteri buldum arkadşıma 78o liraya ama bakalım daha karar vermedim s4 mini yi herkes satma diyo bide kardeşlerim şuara "VİCTOR V2" diye bi telefoun araştriyorum hoşuma gitti beyendim ve bide "READER P8" ÖZELLİKLE BU TELFONA bittim satıp bu ikisinden birini almalımıyım kankalar ne dersiniz ?
benim tercihim bilinen marka ve modellerden yana olurdu en basitinden root atmada bile zorlanmazsın tabi tercih senin yazdığın modellerde gayet iyi :)

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
artık sıkıldım samsung dan hep aynı tema aynı özellik sadece performans ve inç değişiyo erken skldım ben ama insanlar hayla seviyo hipnoz gibi artık farkıl inç ve farklı özelliklere bakyırom

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
inanki bende samsung almam farklı markalar denemek de lazım

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
önerdğin bi telefon varmıdır ?

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
araştırmadım fakat xiaomi meizu opponun güzel modelleri var forumdada gözüme çarpmıştı

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
xiaomi çok iyi de türkiye ye gelmemmiş

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
aynen yabancı sitelerden alınabilir galiba diğer markalarında iyi telefonları var zenfone serisinden falan düşünüyorsan şu anda onlarda popüler

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
bunu baya beyandım

Emre

Üye
+Cihazın kamerası Discovery kamerasından kaliteli ön kamerası sizi çok mutlu edecek... 10 üzerinden 7
+Cihazın Tipi Şekli eldeki verdiği görüntü çok telefondan daha iyi 10 üzerinden 8
+Ahize hoparlör çok iyi karşı tarafın sesini çok net alıyorsun ve sesin çok net gidiyor
+Şarj durumu henüz batarya oturmamış fakat discovery kadar gideceğini anladım tecrubeden
+3gli konuştum gayet konuşuluyor
+Garantisi var bizzat aradım sordum
+hoparlör iyi kulaklık çöp
Cihaz İNEW V3
Pil dayanmiyor arkadaslar yedek batarya şart

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
türkiye de nerde bulabilirm bunu ?

nanotex

nanotex

Üye
s4 minim şuanda zaten cm12 android 5.0.1 alpa kullanıyorum sıkıldım küçük ekrandan quatro da root mevcut evet. fiyatda kaça satacam hiç bilmiyorum ;/
Cyanogenmod Android 5.0 versiyonunu çıakrdı mı s4 mini için?

szqn55

szqn55

Üye
blmyorum videolarda var

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini den sıkıldım ben yaf

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
    Konu Sahibi
bence uğraşma ya telefeonu yavaş hale getiriyo bence miui v5 at ben şuan kullanıyorum baya hoş

nanotex

nanotex

Üye
bence uğraşma ya telefeonu yavaş hale getiriyo bence miui v5 at ben şuan kullanıyorum baya hoş
Merakımdan kurucam ya. Belki stock rom a geri dönerim onu kullanıyorum. Bekliyorum dosyaları müsaitsen :)

szqn55

szqn55

Üye
kardeşm s4 mini kullanıcı değilim sadece videolarda görmüştüm bende hiç denemedm acıkcası

Üst Alt