Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesien fazla 1000 tl bütcem var önerdiniz telefonlar
Sponsorlu Bağlantılar
baldik38
Üye
Konu Sahibi
en fazla 1000 tl bütcem var önerdiniz telefonlar
aklımda 600 tl ye GM diskovery var fiyat 1000 tl ye cıkabılır en fazla başka tel önerileriniz nelerdir
asus iyi ama ben tablet aramıyorum lumia da serisini sevmiyorum tşkrler önerin için başka önerin varsa yazabilirsn
berk bilgin
Üye
1000 tl nin üstüne 200 daha koyabilirsen Nexus 5 öneririm koyamam dersen GM DİSCOVERY 2+PULUS 940tl civarı Ama dikkat et normal 2 de artırılabilir hafıza yok 2+pulusta var özellikleriyse cabası s3 e kök söktürür (:
MR.ROOKİE
Üye
2.el elite + discovery 2 + nexus 5 + via v8 bunlar sadece aklıma gelenler seçeneğin çok
Respect60
Üye
16 GB Nexus 5 var 1.090 liraya.O kadar vermişken 90 daha koyup al bence.
Invoke
Üye
Nexus 5.
ıRagnaRı
Üye
discovery elite mi nexus 5 mi?
MR.ROOKİE
Üye
nexus 5 bence
FK5896
Üye
ikinci el temizinden G2 32 GB bakabilirsin 1049 liraya ithalatçı firma garantilide var
El~PisToLeRo
Üye
O fiyata bulabilirsen veya az daha ekleme yapabilirsen alabilecegin en iyi telefonlar Nexus 5 ve Lg G2
spacekiller
Üye
G2 bulursan al
98farom98
Üye
Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum az daha biriktir nexus 5 veya lg g2 alabilirsin
1000 tl nin üstüne 200 daha koyabilirsen Nexus 5 öneririm koyamam dersen GM DİSCOVERY 2+PULUS 940tl civarı Ama dikkat et normal 2 de artırılabilir hafıza yok 2+pulusta var özellikleriyse cabası s3 e kök söktürür (:
arttırılmış hafıza sı yok sanmıyom onu almam .s
bide lg de buyuk oneri coklugı var lg performansda cok iyi ben g3 32 gb var 1500 e birktirip onu almayı dusuncem yoksa GM diskovery 2 plus alcam onerileriniz için saolun,daha fazla öneri bekliyorum.
El~PisToLeRo
Üye
G3 e butceni o kadar yormaktansa 500 eklemektense 100-200 bisey ekleyip 32 GB G2 al kesinlikle degecektir.Maddi sikinti yaratma kendine.