Telefon Tavsiyesi Öneri - Değerlendirme !

Sponsorlu Bağlantılar

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
Öneri - Değerlendirme !
Herkese iyi forumlar.Bu konuyu acmamda bana yardımcı olan ve dünyanın en gereksiz en anlamsız en kötü telefonu olan Samsung GALAXY TREND marka telefonumu değiştirmek istiyorum.Düşündüğüm model NOTE III N9005 (4G li versiyonu).Ama bizim memlekette satilmadigi için ikinci el sitelerden almaya cekiniyorum.Sizden isteğim bana Şarji iyi giden, ekranı iyi olan, kullanım kolaylığı sağlayan (örnek lg deki qslide ve quick remote gibi) kronik sorunlari olmayan bi telefon onermeniz veya NOTE III tercihini değerlendirmeniz.Değerli yorumlariniz için teşekkür ederim.

furkankaya559758

Üye
Note 3 güzel telefon ama ben sana Sony Xperia Z2'yi öneririm. Nedeni ise daha sağlam, su geçirmez olması, kamerası daha iyi.

98farom98

98farom98

Üye
Z2 kullanıyorum şarj kamera donanım bakımından müthiş sağlamlık ve su geçirmemesi bakımından zaten müthiş tavsiye ederim

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Neden N9005 istiyorsun? 4G için mi S800 işlemeci için mi??
Şarj iyi olsun diyorsan LG G2 veya Xperia Z2 alabilirsin.

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
G2 bundan önceki telefonumdu hediye ettim.Güzeldi ama telefonu kullanırken çok korkuyordum çok narin bi telefon o yüzden G2 almak istemiyorum. z2 düşünüyordum ancak bazı yerlerde kasma, donma, reset ve ekran sorunlari olduğunu okumuştum ve doğal olarak vazgeçtim.
Note ye gelirsek şarj, ses çıkışı, işlemci, 4K ve 4G için N9005 düşünüyorum.Ayrıca aynı paraya daha iyisini almak varken niye daha düdüğünü alayım diye soruyo insan kendine.
Z2 kullanıyorum şarj kamera donanım bakımından müthiş sağlamlık ve su geçirmemesi bakımından zaten müthiş tavsiye ederim

Kasma, donma, reset ve ekran sorunlari başınıza hic geldimi ? Yada bu sorunlar sadece bir seridemi var?

98farom98

98farom98

Üye
G2 bundan önceki telefonumdu hediye ettim.Güzeldi ama telefonu kullanırken çok korkuyordum çok narin bi telefon o yüzden G2 almak istemiyorum. z2 düşünüyordum ancak bazı yerlerde kasma, donma, reset ve ekran sorunlari olduğunu okumuştum ve doğal olarak vazgeçtim.
Note ye gelirsek şarj, ses çıkışı, işlemci, 4K ve 4G için N9005 düşünüyorum.Ayrıca aynı paraya daha iyisini almak varken niye daha düdüğünü alayım diye soruyo insan kendine.

Kasma, donma, reset ve ekran sorunlari başınıza hic geldimi ? Yada bu sorunlar sadece bir seridemi var?
Kesinlikle donma reset veye diğer ekran sorunu kasa açıklığı lens kayması falan yok galiba sadece bir seride vardı onuda güncellemeyle düzelttiler yeni serilerde kasa açıklığı lens kayması falan yok ben çok memnunum tavsiye ederim

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle donma reset veye diğer ekran sorunu kasa açıklığı lens kayması falan yok galiba sadece bir seride vardı onuda güncellemeyle düzelttiler yeni serilerde kasa açıklığı lens kayması falan yok ben çok memnunum tavsiye ederim

Öneriniz için teşekkür ederim.Son olarak eğer alırsam nerden almamı tavsiye edersiniz ?

98farom98

98farom98

Üye
Öneriniz için teşekkür ederim.Son olarak eğer alırsam nerden almamı tavsiye edersiniz ?
:rica: şimdi şöyle bişi var distribütör garantili mi yoksa ithalat garantili mi istiyorsun ?

98farom98

98farom98

Üye
Biraz acarmisin bunlarla ilgili bişey bilmiyorum.
Şimdi şöyle distrübütör garantili Türkiye garantili oluyor yani kvk teleservice gibi ama ithalat garantili genellikle delta garantili oluyor tavsiye etmem ama parasıda ona göre artıp azalıyor mesela distrübütör garantili 1700-1800 iken ithalat garantili 1350-1400 falan olabiliyor genelde

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
Tabi o zaman distribütör garantili alırım.

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
Nerden almamı tavsiye edersin hocam? Sorunlu seri olduğunu nasıl anlarım ? yada sorunlu çıkarsa degistiriyolarmi ?

98farom98

98farom98

Üye
Distribütör garantili almak istersen bimeks tavsiye ederim bende ordan hiç bi sorun çıkmadı oldu ya sorun çıkarsa hat takmadan onların önünde de kontrol edersin zaten incelersin iyice kasa açıklığı falan varsa olmazda varsa hat takmadığın için değiştirirler eğer ithalat istiyorsun hepsiburada.com tavsiyemdir en güvenilir sitedir.

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
Distribütör garantili almak istersen bimeks tavsiye ederim bende ordan hiç bi sorun çıkmadı oldu ya sorun çıkarsa hat takmadan onların önünde de kontrol edersin zaten incelersin iyice kasa açıklığı falan varsa olmazda varsa hat takmadığın için değiştirirler eğer ithalat istiyorsun hepsiburada.com tavsiyemdir en güvenilir sitedir.

Zaman ayırdığın için sağol hocam.Eğer fikrim değişmezse cumartesi günü gidip alırım Bimeks ten .

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
98farom98

98farom98

Üye
  • Beğen
Tepkiler: the.reds

M.F.E

Üye
N9005 güzel seçim eğer bulabilirsen onu onu bulamazsan Z2 almalısın bence

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
N9005 güzel seçim eğer bulabilirsen onu onu bulamazsan Z2 almalısın bence

Bu siteye guvenebilirmiyim ?
m.istanbulbilisim.com.tr/samsung-galaxy-note-3-n9005-32-gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,122177.html

Takipçi Satın Al

Üst Alt