Öneri Ön kamera ve Pil dayanıklığı iyi telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Ön kamera ve Pil dayanıklığı iyi telefon önerisi?
iyi forumlar ben şuan iphone 5c kullanıyorum biraz sıkıldım telefondan değiştirmek var kafamda ama hangi cihazla değiştirebileceğim pek yok kafamda bu yüzden sizden önerileriniz bekliyorum.
bu telefonu 1100 gibi bir fiyata satarım üzerine çok az bi miktar daha koyup veya üzerine para alarak bile takas yapabileceğim cihaz önerileriniz nelerdir telefonda benim için kamera önemli(çoğunlukla ön kamerayı kullanırım) ve bataryanın dayanıklı olması önemli. Ön kamera yazdım iphone de ön kamerası çok hoşuma gidiyor kaliteli bir ön kamerası var. Gene iphone kalitesi kadar ön kamerası olan cihaz öneriniz varmı şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: avast

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
1300 lira civarı xperia Z1 var 1500-1600 civarı ise xperia Z2 var. İkisinin de kamerası muhteşem ve bataryaları üzerine batarya yoktur (z3 dışında :D)

• Beğen
avast

avast

Üye
Valla su konuda bi yorum yapayim retrica kullaniyorsan iphone satiyorsan retrica ve selfiede iphonedan iyisi senin iphonun bi ust modelidir bende iphone 5 sevgilimde iphone 5c var note3 g2 gm elite on kamera 5mp ama bi iphone degil hepsini kullanma sansim oldu arkadaslarimda var ama hala selfie icin benim telefonumu aliyolar :D

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
1300 lira civarı xperia Z1 var 1500-1600 civarı ise xperia Z2 var. İkisinin de kamerası muhteşem ve bataryaları üzerine batarya yoktur (z3 dışında :D)
sony nin arka kameraları kaliteli ama ön kamerası nasıl hiç bir bilgim yok

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Valla su konuda bi yorum yapayim retrica kullaniyorsan iphone satiyorsan retrica ve selfiede iphonedan iyisi senin iphonun bi ust modelidir bende iphone 5 sevgilimde iphone 5c var note3 g2 gm elite on kamera 5mp ama bi iphone degil hepsini kullanma sansim oldu arkadaslarimda var ama hala selfie icin benim telefonumu aliyolar :D
bende bir çok arkadaşın telefonunu gördüm bakındım ama cidden iphone kadar iyi ön kamera kalitesi hala göremedim :)

lumia lar nasıl bilginiz varmı acaba?

furkankaya559758

Üye
bende bir çok arkadaşın telefonunu gördüm bakındım ama cidden iphone kadar iyi ön kamera kalitesi hala göremedim :)

Lumiaların ön kamerasını bilmiyorum ama şarj konusunda fazla iyi değiller. (Lumia 1520 hariç). Sony Xperia Z2 şarj konusunda çok iyi. Ön kamerası da idare eder.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

lumia 1520 öneririm 3400mah bataryası var şarjı 2.5 gün gidiyor ön kamerası gayet iyi ve arka kamerası 20megapiksel :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Htc Desire Eye Olabilir

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
avast

avast

Üye

Cok samimi arkadasimda 1020 var memnunum diyor ama ben kullandim hani on kamerasi ic acici degil arka kera muhtesem ama yerinde olsam 5c yi satmaz seneye 6s e gecerim sahaen ben nexus 5 kullaniyodum nexus6 le iphone 5 i takasladim bunu bir sene bir bucuk sene kullanip 6s e gecmeyi dusunuyorum seneye universiteye kaydolunca

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
adamlar yapıyor ön kamera konusunda iphoneden kalitelisi yok denecek kadar az :D el mahkum kullanmaya devam edicez galiba:D

• Beğen
avast

avast

Üye
adamlar yapıyor ön kamera konusunda iphoneden kalitelisi yok denecek kadar az :D el mahkum kullanmaya devam edicez galiba:D
Aen beni dinle ben on kamerasi 5mp olan telefonlarida kullandim arkadaslarimdan ama retricadan resim cekiyosun 10 snyde cresmi isliyo iphoneda basar basmaz isliyo ben nexus5 i verip iphone 5 aldim ben c nin kasasjni sevmiyorum cunku sevgilimde var hosuma gitmiyo :D 5 aldim bir bir bucuk sene kullanip bunu babama hediye edip 6s cikinca 2015 aralik yada 2016 ocak gibi 6s almayi planliyorum allahin izniyle

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Huawei G7 al. Batarya süper ön kamerası kullanmadım ama kağıt üstünde güzel.
Ayrıca Xperia C3'e de bakabilirsin.

98farom98

98farom98

Üye
Z2 almanı tavsiye ederim kamera bakımından müthiş

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Huawei G7 al. Batarya süper ön kamerası kullanmadım ama kağıt üstünde güzel.
Ayrıca Xperia C3'e de bakabilirsin.
hocam normalde kağıt üstünde hepsi çok iyi ama iphone kötü 8mp kamera 1 gb rom falan ama önemli olan kağıt üzerinde değil :D

• Beğen
avast

avast

Üye
Sen 5 le devam et bende 5s e bakiyodum bosver seneye 6s alirsin diyolar :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Çinli telefonların ön kameraları genelde iyi oluyor :)
Ascend P6 ve P7'nin ön kamerası hem çözünürlük olarak hem açı olarak iyi.
Kuzenimde alcatel'in mtk quad core işlemcili telefon var. Telefon gmd ayarında ama ön kamerası çok çok iyi. Neredeyse iphone gibi.
Diğer kuzenimde one mini 2 var. 5mp ön kamera çok iyi çekiyor. Ama açısı fazla geniş değil ve fiyatı donanıma göre yüksek.
Tercih senin tabi.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
desert eye incelemesini inceledim hoşuma gitti şöyle ülkemizde bi satışa başlasınlar da bi bakalım cihaza nasılmış :D

Üst Alt