kartal2378
Üye
naliskanlik [emoji4]Olsun hepsinin yeri ayrı![]()
naliskanlik [emoji4]Olsun hepsinin yeri ayrı![]()
ram konusuna takilma,optimizasyon iyi yapilmis,kasma yapma sinirina gelmeden kendini rahatlatiyor ram,ben coklu pencereye bayildim yaw,koseden asagi cekme olayi harika otesiYaklaşık 1 saattir kullanıyorum kullanımı çok iyi hızı çok iyi blekotaya göre çok iyi bence. Ram kullanımı fazla ama sorun olcagını sanmıyorum şarj konusunda bişey diyemem daha yeni yüklediğim için ama bence herkes yüklemeli paylaşım için teşekkürler usta
Evet doğrudur%52 sarjim var,ekran suresi su an 2 saat 23 dakika ve fu ll wifi ve 3g ile internete bagli,bence cok iyi
tesekkur ederim,kulaklik olmadigi icin ses yok galiba,kulaklikla deneyip yorum yaparim dostumRadyo uygulaması denedim çalışıyor çalışmazsa telefonu yeniden başlatın ilk başta hata verebiliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kartal hocam az önce blekota s5 lite v10 u kurdum.Cidden v10 ve blekota note 4 v.2.1 ile daha stabil mi en önemlisi daha iyi mi batarya süresi ??*v6 yi bilmiyom ama final cok iyiymis,s3 un zirve noktasi[emoji2]
V10 kurmadım fakat v9 dan daha iyi diyebilirimKartal hocam az önce blekota s5 lite v10 u kurdum.Cidden v10 ile daha stabil mi en önemlisi daha iyi mi batarya süresi ??*
Hocam sizin cevabınızı bekliyorum.v10 ile karşılaştırır mısınız hocam kurmadıysanız v9 ile ona göre herkese fikir versin ...
Şimdiden sağolun hocam
Tüm bu çalışmalar ortak olsa da ortak yürütülmüyor. Her yapımcının çalışması farklılık gösterir. En iyisi bu demek yanlış olur çünki yapımcıları rekabet halinde blekota ve buldog74 bu işlerin uzmanı ama bu romun şu anda ilk kullanımdan bu yana stock romlar gibi belirgin hatası yok. Yorumlar ve görüşler bu yönde.morki05 hocam note 4 lite 2.1 kumuştum asphalt 8 de fazla ramdan herhalde atıyor menüye geliyordu.Bu romda 4.4.4 en iyisi bu mu yani ?
(note 4 v2.1 de arter hocanın portunu kullanıyorlardı note 4 2.1 yakın mı olur altyapı aynı olduğu için ???
Şu an@morki05 hocam bu romun ekran süresi batarya süresi nedir hocam ???
v9 ve v2.1 i kullandim,nd4 surumu bu ikisinden her konuda bir gomlek ustun,v10 u kullanmadimKartal hocam az önce blekota s5 lite v10 u kurdum.Cidden v10 ve blekota note 4 v.2.1 ile daha stabil mi en önemlisi daha iyi mi batarya süresi ??*
Hocam sizin cevabınızı bekliyorum.v10 ile ve note 4 v2.1 karşılaştırır mısınız hocam kurmadıysanız v9 ile ona göre herkese fikir versin ...
Şimdiden sağolun hocam
Aynı ekipmanlar ve aynı uygulamalar ile yani şartlar eşi koşulda kullanıyorum ama fark çıkıyor benim eski karne boffla 6.1 4 sürüm du. Bu romda Çalışmaz dediler bende önerilmiş olanı kurdum. Ama rom şarj konusundaki etkisi çokBatarya konusunda gerçekten çok araştırma yaptım. Şöyle ki
* batarya ömrü tel ömrü ile alakalı.
* doğru şarj cihazı ve doğru amp. İle alakalı.
* yüklü uygulama ve arka planda çalışan uygulama ile alakalı
*ekran ışık şiddeti ile alakalı
*konuşma veya veri bağlantısı ile alakalı
*telefon çekim gücü veya operatör ile alakalı
Gibi vs. Bu yüzden ister custom ister stock rom olsun. Bu fazla değişmez. Ama şunuda biliyorum samsung s5 ve note 4 de bunu fazlasıyla aştı.