Öneri LG G3 ART MODU

Sponsorlu Bağlantılar

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 ART MODU
Merhaba arkadaslar.Android 5.0 haberlerini okurken art diye birsey gordum. Android run time falanmis. Performans artiriomus.nexuslarda geliştirici seceneklerden aciliyormus.bende lg g3 de baktim gelistirici seceneklere ve bende de var. Dalvik ve art modlari var. Art ye alanlar var. Bataryası harika olmus ve performansi artti diyenler var. Ama baska bir yerde art modu garantiden cikariyor diye okudum.nedir bunun asli.android 5 ile art otomatik olarak kullanima mi gececek nasil olacak. Ben simdi art ye ceksem mi? Bilgisi olan ?

Invoke

Invoke

Üye
Geçebilirsin, sonra tekrar dalvik'e de dönebilirsin. garantile ile azıcık dahi alakası yok, bir şeyden çıkmaz merak etme. Şarj az biraz fark eder, daha iyi performans sunar.

lale63

lale63

Üye
Merhaba arkadaslar.Android 5.0 haberlerini okurken art diye birsey gordum. Android run time falanmis. Performans artiriomus.nexuslarda geliştirici seceneklerden aciliyormus.bende lg g3 de baktim gelistirici seceneklere ve bende de var. Dalvik ve art modlari var. Art ye alanlar var. Bataryası harika olmus ve performansi artti diyenler var. Ama baska bir yerde art modu garantiden cikariyor diye okudum.nedir bunun asli.android 5 ile art otomatik olarak kullanima mi gececek nasil olacak. Ben simdi art ye ceksem mi? Bilgisi olan ?
Garantiden cikmaz samsung telefonu garantiden cikaracak biseyi niye telefona koysun onu soyleyen arkadaslar bunu dusunememis :thumbup:

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Ahahaha aklim samsungda kalmis hep samsung konulari aciliyo ya pardon :D farketmez ki lg niye koysun oyle bisey ayni sey :D fail oldum caktirma :D
Geçebilirsin, sonra tekrar dalvik'e de dönebilirsin. garantile ile azıcık dahi alakası yok, bir şeyden çıkmaz merak etme. Şarj az biraz fark eder, daha iyi performans sunar.
Evet arkadaslar. Art ye aldim.cihazi kapatti android yukseltiliyor die bir yazi geldi 187 uygulamayi guncelledi.15 20 dk da acildi. Suan ucuyorum.tek kelimeyle ucuyorum.simdi merak ettigim bisey var. Format atinca dalvike döner mi? Android 5 gelince once format atip dalvik e donuyum veya elle dalvik e dönuyum sonra mi android 5 e geciyik yoksa direk artli iken gecsem mi? (android 5 gelince otomatik olarak art mi kullanacak bilen var mi)?

-Emre

-Emre

Üye
Android 5 zaten direkt art ile çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: lale63
lale63

lale63

Üye
Aynen direk art olarak gelecek

Invoke

Invoke

Üye
5 te artık dalvik diye bir şey yok.

-Emre

-Emre

Üye
Bütün android 5lerde

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar G3 de kilit ekranında bulunan yuvarlak saati nasıl kaldırabilirim? Kilit ekranına Wallpaper koyuyorum saat bozuyor. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Not: kılıfını kullanmıyorum buna rağmen o saat duruyor kilit ekranında.

Takipçi Satın Al

Üst Alt