teknolojibaronu
Üye
Çok oynamasanda spor ayakkabına yazık olmasın al gitsinAslında çok top oynayan birisi değilim. 1-2 yıldır hiç oynamıyorum denebilir. Lazım olur diye alıyorumBi de bende ayakkabı hastalığı var galiba.
Çok oynamasanda spor ayakkabına yazık olmasın al gitsinAslında çok top oynayan birisi değilim. 1-2 yıldır hiç oynamıyorum denebilir. Lazım olur diye alıyorumBi de bende ayakkabı hastalığı var galiba.
Genelde spor giymiyorum. Bu tür ayakkabı tarzını seviyorum ama spor ayakkabıyı da arada giyiyorum.Çok oynamasanda spor ayakkabına yazık olmasın al gitsin![]()
Sen olsan hangisini alırsın ?paşa gönlün hangisini isterse![]()
Ben kardesler kundura harici magazadan ayakkabi almiyorumSen olsan hangisini alırsın ?

Para yabancıya gitmesin diyon haBen kardesler kundura harici magazadan ayakkabi almiyorum![]()
Peki.Ben kardesler kundura harici magazadan ayakkabi almiyorum![]()
Ben kardesler kundura harici magazadan ayakkabi almiyorum![]()

Aynen benim amacim turkiyenin ekonomisi kalkinsin ulkemizin esnafi kazansin sonra neden sebze meyve bu kadar pahali tabi pahali olur ithal aliyoruz ulkede ureten olmayinca yabancilardan aliyoz satip adamlara para veriyoz sonra ulke niye gelismiyo neden kalkinmiyo :naughtyPara yabancıya gitmesin diyon ha
hll 0 mesajlı #adamAynen benim amacim turkiyenin ekonomisi kalkinsin ulkemizin esnafi kazansin sonra neden sebze meyve bu kadar pahali tabi pahali olur ithal aliyoruz ulkede ureten olmayinca yabancilardan aliyoz satip adamlara para veriyoz sonra ulke niye gelismiyo neden kalkinmiyo :naughty

Mesajı yoksa nasıl mesajlı adam olsunhll 0 mesajlı #adam![]()

meraklı demedimkiMesajı yoksa nasıl meraklı adam olsun![]()

Lanet olası t9. Can damarımdan vurdun zalımsın.meraklı demedimki![]()
Lanet olası t9. Can damarımdan vurdun zalımsın.

t9 u vursaydın ya

Gel telefon sipariş verek
hll 0 mesajlı #adam![]()

Aynen kulanmadığın bişeye boş yere para verme.Gel telefon sipariş verek
Boş ver ayakkabı falan
Doğru diyorsun ama ben ara verdim gibi telefon işine. Sony bize yamuk yaptı. Telefondan da vazgeçtim gibi. Başka bir şey alabilirim belki.Gel telefon sipariş verek
Boş ver ayakkabı falan