he tamamdır abi çok sağolasın. Kullanımda nerdeyse çok az gidiyor. Harika , fakat kilit ekranını düzeltmemiz lazımBende oyle sorun yokta
Yuzde 20 oldumu sarja takmak lazım bu piller için tavsiye edilen bu şekilde
he tamamdır abi çok sağolasın. Kullanımda nerdeyse çok az gidiyor. Harika , fakat kilit ekranını düzeltmemiz lazım

iyiymiş abi devre dışı neyi bıraktın bir de du batery saaver pro apk varsa verebilirmisinBazı sistem uygulamalarını devre dışı bıraktım gece 6 saatte yüzde 3 gitti gerçi du batery saver pro yukledim faydası oldumu bilmiyorum![]()
ben seni yatıyo sandım yoksa mesaja boğardım
neyse tamam buldum pro apk bende kullanayım da neyi devre dışı bıraktınYeni kalktımiyiymiş abi devre dışı neyi bıraktın bir de du batery saaver pro apk varsa verebilirmisinben seni yatıyo sandım yoksa mesaja boğardım
neyse tamam buldum pro apk bende kullanayım da neyi devre dışı bıraktın

aynısını yapmışız. Sadece ben müzik dinliyorum müziği devre dışı bırakmadım ama hepsi aynı. Sağol abi. Dün ekran süresi 5 saat aldım stockta 4 zor oluyordu. Baya bi kullanımda harika şarj artısı var.Yeni kalktım
en sevdiğim özelliği bu ya yemin ediyorum bu yönden cm on numaraaynısını yapmışız. Sadece ben müzik dinliyorum müziği devre dışı bırakmadım ama hepsi aynı. Sağol abi. Dün ekran süresi 5 saat aldım stockta 4 zor oluyordu. Baya bi kullanımda harika şarj artısı var.
abi bir de cm de en sevdiğim özellik şu, samsungun başbelası uygulamaları yok.en sevdiğim özelliği bu ya yemin ediyorum bu yönden cm on numara

Senin durimun benimkinden daha iyi masallah nazar degmesin. Abi daha 60 larda sarjin var 2.15 iyi rakam. Bitince 5 saati bulur. Eski surumde pil 10 olunca aniden 2 ye dusup kapaniyordu o sorun hala varmi bilemiyorum. Musaitsen denersin sen. Cihaza iyi bakiyorim tek oyun var whtsp gibi uygulamalar var. Ama bi anormallik var. Mesela ekran acikken abartmiyorum nette felan gezerken sarj gostergesi 10 dakikada yuzde 1 anca oynuyor. Harika bir durum. Abi yaziyi kisaltayim dedim yine uzun oldu ;DTtpod kullandığım için kendi muzikçalarını kullanmıyorum
Aksamdan bu yana sarj 2.15 ekran kullanmışım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir abi kb yordum ama sorunum var. Titanium backuptan uygulamalar yedeklenmiyor. Yetrrli depolama alani olmadigondan gibi hata veriyo. Hafizada 4 sd carta 5 gb bos her var pro surum kllandim yine olmadi
Abi sagol ya supersu guncelledim olduSupersu yüklümü cihazda?
Yüklü degilse işlem yapmayabilir
Abi sagol ya supersu guncelledim oldu

Abi ekran kullanim suresi 1 saat giden sarj 13 iyimi normalmi?Onemli degil dostum![]()
Abi ekran kullanim suresi 1 saat giden sarj 13 iyimi normalmi?

Tmm abi bunda kalicam ama set warranty bit kernel diyo acilirken, canimi skyo nedir bu cozumu varmiIyi iyi fazlada takılma bu şarj işine fazlada rom değiştirme sonra kendini yazılım destekte yardım konusu açarken buluverirsin![]()
Tmm abi bunda kalicam ama set warranty bit kernel diyo acilirken, canimi skyo nedir bu cozumu varmi
anladım da rootsuz kullanılmazkiRoot yapmazsan cihazı çıkmaz![]()
neyse kalsın o öyle ordaanladım da rootsuz kullanılmazkineyse kalsın o öyle orda
abi, uygulamalar bölümünde tercih edilen yükleme konumu var. ben orayı sd cart yaptım. ama oyunların datalarını sd carta atınca oyun çalışmıyor. hafızaya atınca çalışıyor. yanlış birşeymi var yoksa o tercih edilen yükleme konumu sadece gösteriş mi